Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak a yasminelle fogamzásgátlóval?
OK, bocs hogy élek... :D
Azt hittem, esetleg több vélemény is érdekel, mint amit itt fogsz kapni... :)
És az miért baj, ha régi? A gyógyszer összetétele nem változott... most is ugyanolyan mellékhatásai vannak, mint több éve. De te tudod...
De itt jó, ha 4-5 véleményt fogsz kapni... és korántsem biztos, hogy rád is így fog hatni. ;)
OK, befejeztem. :D
kerdezo, te most segitseget varsz vagy csak oltani jottel ide? ha mindent tudsz, akkor nem kell kerdezni :)
baratnom is szedte, nem volt kulonosebb mellekhatasa azon kivul, hogy amikor elkezdte szezdni, akkor majdnem egy honapig verzett. aztan beallt normalisba es ennyi.
majdnem 3 evig szedte, akkor se es azota sincs egyeb mellekhatasra utalo jel.
de ez csak 1 pelda, nem lehet megjosolni, hogy kire-hogyan hat majd. kiprobalod, aztan meglatod. a yasminelle az egyik legkevesebb hormont tartalmazo tabletta ha jol tudom, igy eselyes, hogy minimalis gonddal jar a hasznalata.
-Egy darab oltás nem volt a válaszaimban, Veronika feltételezte, hogy nem olvasok utána, mielőtt kérdezek.
-Orvosira járok és 8 éve szedem, tisztában vagyok az összetételével, és azzal is, hogy hogy hogy hat rám.
-Egy kutatáshoz keresek friss, személyes tapasztalatokat, de a kérdésemre 4 válasz érkezett és egy sem volt közte, ami releváns. Nem hinném, hogy ez engem minősít.
"Veronika feltételezte, hogy nem olvasok utána, mielőtt kérdezek"
-Bocs, de sajnos ez a tapasztalat...
"Egy kutatáshoz keresek friss, személyes tapasztalatokat"
- Akkor érdemes lett volna a kérdésedet így kiírni...
"...de a kérdésemre 4 válasz érkezett és egy sem volt közte, ami releváns. Nem hinném, hogy ez engem minősít."
- Ez komoly? Pont itt? Azon az oldalon, ami tele van kamaszokkal, és trollokkal? Nem bántásként (tényleg), de jobban járnál női portálok fórumával.
kerdezo, te arrogans vagy, pedig mind veronika, mind en segiteni probaltunk.
a kerdesed fogalmazd at es talan erkezni fognak ra normalis valaszok. de a legtobb eretlen hozzaszolo ugyis eltrollkodja majd, ezzel nem tudsz mit kezdeni es a kutatasod nem lesz mervado.
segitsegkeresnek tunik a kerdesed, nem pedig kozvelemeny-kutatasnak. tudod, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. csak ezen gondolkodj el, kerlekalassan :)
Helló
Nekem bőrbajom lett,meghíztam,a mellem 1 kosármérettel és egy számmérettel nagyobb lett,állandóan fájt a mellem és duzzadt volt,még a melltartó anyagától is viszketett.
Amint abbahagytam,lement 1 hónap után a túlsúly,elmúlt az állandó bőrvizsketésem és bőrégésem és a mellem is helyrejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!