Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha megjött a menstruációm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megjött a menstruációm rendesen akkor már nem lehetek terhes igaz?

Figyelt kérdés

igazából úgy történt a barátommal nagyon felelőtlenek voltunk mert gumi nélkül voltunk 1ütt bár igaz nem bennem ment el de ott az előváladék:S

ez ma pont 1hete történt..és legutóbb 30-án jött meg és 5napig tartott..nekem soha nem volt rendszeres de ez nem a terhességre utaló "pecsételő vérzés" mert ha jól tudom az csak pár csepp nekem viszont ugyan olyan erősen van meg mint máskor..

köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget:)

2010. ápr. 21. 18:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést miért nem teszitek fel napi 4 helyett 5x??????????
2010. ápr. 21. 18:40
 2/16 anonim ***** válasza:
elmondok neked vmit.. volt 1 barátnőm, akik szintén nem védekeztek. 2 x megjött neki, a teszt is negativ volt. elment az orvoshoz, és kiderült, h terhes. abortusz kellett.
2010. ápr. 21. 18:41
 3/16 anonim válasza:

Na akkor a leghelyesebb ha elmész egy orvoshoz és megkérded,hogy mik is a terhesség tünetei.

Ne félj tőle nem veszi a fejed megvizsgál és elmondja a tutit.:)

2010. ápr. 21. 18:43
 4/16 anonim ***** válasza:
1 hét mulva teszt, aztan doki. ennyi.
2010. ápr. 21. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:

18.41

Ha kétszer megjött neki,és a tesztek negatívok lettek minek ment orvoshoz???Sántít a dolog.

Én is menstruáltam a terhesség alatt még 2-szer,de nem az a normális vérzés volt.

2010. ápr. 21. 19:13
 6/16 anonim ***** válasza:
azért, mert tudod, amikor vki elkezdi a szexuális életet, bizonyos időközönként el kell mennie orvoshoz. vagy nálad ez nem ennyire természetes?
2010. ápr. 21. 19:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Én is szoktam nőgyógyászhoz járni.De ezt csak ultrahang mutatja ki.Arra pedig csak úgy senkit nem küldenek.Ha pedig már ujjal kitudja tapintani belülről az orvos,akkor már a terhesség előrehaladottabb szakaszban van és annak már kell,hogy legyen valami jele is.
2010. ápr. 21. 19:46
 8/16 anonim ***** válasza:
na, ne mondd. :)) nekem is simán megállapitották, h nem vok terhes, amikor azt hittem, h az vok. tod, ilyenkor minden másképp áll odabent. biztosat az ultrahang mond, de " terhesgyanus " állapotot meg lehet állapitani, pl. megduzzadt petefészkek, stb.
2010. ápr. 21. 19:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Rendben nem vitatkozok veled tovább,nekem is van már egy kisfiam,és nekem is volt vérzésem a terhesség alatt,de ez a történet akkor is gyanús:2 menstruáció,2 teszt,és egy véletlen orvosi vizsgálat során derül ki...

Minden jót!

2010. ápr. 21. 19:51
 10/16 anonim ***** válasza:
nem véletlen volt végülis, ugy tom, h azért ment mert csak 1 napig tartott a vérzés. amugy a nagyimnak 3 hónapig volt még mentsruacioja, amikor terhes volt. vannak ilyen esetek, az ember nem robot.
2010. ápr. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!