Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fog. Gátló nem állítja be a menzeszt, akkor mi az istenért azt írja fel minden orvos?
nekem nem hogy napra,de órára pontosan beállította
menj kivizsgálásra
micsoda??
havi beállításra fogamzásgátlót írnak fel az orvosok? ez mi?? ez komoly?
Beállítja valóban, nekem is órára pontos lett (előtte se volt rendszertelen eredetileg fogamzásgátlásra kaptam) csak a letétele után visszatér akinek volt ilyen gondja és nem az ok van kezelve, pontosan ez a baj vele, azért szeretik az orvosok, mert szépen elfed mindent, nem kell az okkal törődni, a páciens megnyugszik hogy lesz havi megvonásos vérzés(nekem pl a cisztákat fedett el mint kiderült és mikor ez kiderült közölték hogy 50% esélyem van a természetes megtermékenyítésre és pajzsmirigy alulműködést is okozott ami további nehezítő körülmény) csinál egy vérzést ami megnyugtat (pcos-soknak, cisztásoknak idézem: akkor kell visszajönni ha már a gyógyszer mellett sincs vérzés akkor adunk inzulinérzékenyítőt vagy valamit), a dokik pedig szép pénzt kapnak a felírás után (nyaralást, autót, utazást, bónuszt) nem véletlen van olyan doki aki kb mindenkinek u.azt írja fel.
Évente kérj teljes vérképet pajzsmiriggyel és UH-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!