Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljam így a gyógyszert? (többi lenn)
Egy hete voltam nőgyógyásznál mert a barátommal komolyan gondoljuk és el akartam kezdeni tablettát szedni. A mellékhatások miatt aggódok főleg mivel 10 perc beszélgetés után ki is írt nekem egy gyógyszert úgy, hogy egy vérvételt se nézett csak párat kérdezett.
Arra is gondoltam egyeztetek előbb a háziorvosommal ő mégis tisztában van az egészségi állapotommal.
Én aggódok csak túl sokat vagy ti se tartjátok biztonságosnak, így beszedni a gyógyszert?
A házidokitól kérj vérvételt, pajzsmirigyre is. Ő főleg ismer akkor.
Egyébként csak pár dologból a nőgyógyász tudja hogy milyet pl ne írjon. 10 perc egész sok :D Nekem az első dokinál vizsgálttal és gyógyszerírással együtt voltam 10percet. :D Aki hízékony, sovány, pattanásos, nem hajlamos rá, stb. Ezeknél mindnél van adott fajta. De valójában nem tudja senki se hogy beválik vagy sem, figyelned kell magad, ha valami nem stimmel és nem múlik akkor vissza kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!