Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma estig honnan tudok Symica fogamzásgátlót szerezni? Orvosom nyaral.
A háziorvosom szokta felírni, de most nyaral. Nőgyógyászom nagyon messze van (albérletes vagyok, és mára már nem is rendel). A háziorvost helyettesítő orvos meg nem írta fel, mert azt mondja nem szabályszerű. Hiába mondtam, hogy a háziorvos szokta felírni.
Ha csak egy hétre való lenne, már az is nagy segítség lenne. Addigra visszajön a dokim.
Nőgyógyász? Helyi sztk-s, vagy akár magán.
Nekem ő szokta és mindig ahhoz megyek, amelyik éppen rendel.
Van valamilyen papírod a gyógyszer szedéséről? Lelet? Az asszisztens? Nekünk csak kiadja mert benne van a rendszerbe a rendszeresen szedettek között, be se hívnak érte... Ezt a gyógyszert felírhatja, ha Diane vagy Cypro lenne akkor nem tényleg.Mert amúgy a háziorvos helyettesnek fel kell írnia ezeket, ha nem először szeded.
Amúgy pedig bármilyen magán nőgyógyászati rendelésre elmész, felírják ha mondod, tb kártya alapján megnézik az adataid és max ilyen 1-2ezer, de akár sztk-ba is elmehetsz hogy baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!