Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Késett már itt valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késett már itt valakinek hirtelen fogyás miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 6 napja késik a menstruációm :S Majd 3 hónapja (ciklus 7. napján) kellett bevennem 72órásat, azóta 3x megjött. Egyszer a tabi után egy héttel, és utána kétszer normális időben.

Az utobbi 1-2 hétben minden ok nélkül fogytam madjnem 6 kilot! (51ről kb 46-ra, 168 centimhez nemvolt sok az 52 se...) Lehet, hogy ezért késik? Vagy ez is tünet lenne?

2010. ápr. 18. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! A fogyás is tünet, nem normális dolog fogyókúra nélkül ennyit fogyni. Menj el orvoshoz, majd kivizsgálnak, elképzelhető, hogy még mindig az esemény utáni szórakozik, de nem biztos, könnyen lehet, hogy más baj van, szóval orvos. Ez biztosan nem terhesség attól nem kell tartanod.
2010. ápr. 18. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
1-2 hét alatt ok nélkül fogyni 6 kilót borzasztó nagy baj. A menstruációd a legkisebb gondod szerintem. Holnap menj orvoshoz, mert ebben simán belehalhatsz.
2010. ápr. 18. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
sztem nézesd meg a pajzs mirigyed. az felel ezekért. am remélem még olyan kamasz vagy és max 15-16 éves. vagypedig későn érő. mert nagyon nem normális ez.
2010. ápr. 18. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a pajzsmirigy jutott eszembe. Minél előbb orvos továbbra is ezt tanácsolom!
2010. ápr. 18. 22:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Majdnem 17 vagyok, ezesetben normális dolog?

Fogyás miatt annyira nem aggódtam, mert valahogy ha tükörbe nézek nem látszik, akivel naponta találkozok nem is látja rajtam, csak néhányan akikkel ritkábban...

Szóval akkor nem terhesség?

2010. ápr. 18. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:

oké megtudtuk, hogy 16 éves vagym, lassan 17 és már nem vagy szűz. a tabikkal meg egyéb finomságokkal ne próbálkozz megint. ki tudja miket okozhat és ezt nem szeretnénk. szólsz anyudnak erről (ha eddig nem tetted) holnap lehetőleg mind a ketten menjetek el a házi orvoshoz aki majd tovább küld kivizsgálásra. ha anyud nem ér rá az sem baj. de neked el kell menned. még a végén elájulsz mert a szervezeted kimerül. legyen nálasz szőlő cukor. ez nagyon fontos. a szőlő cukor nagyon jó tápanyag a szervezetnek. najó azért ne tömd magad vele hányásig. hanem amikor szédülsz bekapsz egyet. amúgy terhesség nem lehet szerintem. hisz a terhesség alatt növekedés hormon van 1000-rel a baba miatt. a mensi most a legkisebb gond. az majd megint beáll.

amúgy az eredeti kérdésre válaszolva késhet a mensi fogyás miatt. ahogy nagyon sokminden más miatt is késhet.

22:08

2010. ápr. 18. 22:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 18. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztosan nem terhesség, valami más lesz, de tényleg orvos! Nyugodj meg ezer százalék, hogy nem vagy terhes :)
2010. ápr. 18. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát, azért ez megnyugtatott, hogy szerintetek nem lehetek terhes :)

Mit nekem pajzsmirigy! :D Azért elnézek feltétlen dokihoz ezzel a fogyás dologgal, főleg ha nem fordul vissza...

2010. ápr. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!