Valakinek megváltoztatta a fogyás az életét?
É max 10 kilóval voltam kövérebb. Tinikoromban évekig 46kg voltam, aztán elkezdtem sokat zabálni és 56 kg-ra híztam fel, a 160 centimhez olyan voltam mint egy tehén, legalábbis a lányismerőseimtől megkaptam: jééé, de meghíztál!!! Na, és persze undorítónak érzetem magam, szuszogtam,mint egy aggastyán. Egyszercsak nekiálltam futni, de a sok zsírtól kifulladtam, mint egy disznó. Nehéz voltam, előtte soha sem sportoltam. Aztán 2 hónap alatt már álomsúlyú voltam 45 kg formás test, mint egy minimodell:) Akkor sokkal több önbizalmam lett, csinosan öltöztem, szinte boldog voltam, a tanulmányi eredményeim is jobbak lettek. Szerintem másoknak is jobban tetszettem, meg persze én is sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.
Most már nőttem de még mindig tartom a jó alakot. (1,65m/52kg) és 26L.
Márcsak a saját érdekedben is érdemes!
17:40
Szeretném tőled megkérdezni, hogy hogy sikerült így lefogynod? :) Pont ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te. 160 cm, 46 kiló voltam, most 55, és szeretnék lefogyni. :) Köszi!
Kérdező: szerintem mindenkinek több önbizalma lesz, ha lefogy. Pár kiló még nem a világ vége, de a nagy túlsúly már zavaró lehet. És persze magasságfüggő, ilyen kicsiknek, mint pl én, meglátszik az 1-2 kiló plusz is.
Köszi a válaszokat! :)
Amúgy 170 cm vagyok és 64 kg. 56 szeretnék lenni. :)
17:54
"Szeretném tőled megkérdezni, hogy hogy sikerült így lefogynod? :) Pont ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te. 160 cm, 46 kiló voltam, most 55, és szeretnék lefogyni. :) Köszi!"
Végülis még fiatal voltam 17 és aránylag gyors anyagcserével. Úgy kezdődött, hogy lett egy vírusos hasmenéses betegségem, persze egy hétig annyira rosszul voltam, hogy alig ettem valamit...egy hét alatt 56 kg-ról 52 kg-ra fogytam. Aránylag könnyen ezzel a betegséggel:D Na és utána kezdtem el futni a barátnőmmel napi 2-szer reggel és este 3-4 km-ter, mellette ettem sok gyümölcsöt, zöldséget és egyszer ebédeltem keveset. Tejet ittam, azt szeretem, ennyi. Nyári szünetben volt ez, tehát ráértem erre:) Aztán 3-4 hét múltán már 47 kg voltam, aztán még kevesebb, de az már elég karcsúúúú volt szó szerint:D
Kérdező!
Én is 170 cm vagyok és 70 kg körül szoktam lenni, egy év alatt sajnos felszedtem egy tízest. Most 10-én elkezdtem a 90 napost, és annyi szeretnék lenni mint a te jelenlegi súlyod. :)
Amúgy szerintem mindenkinek van egy "alap testalkata" én sosem voltam vékony kiskortól mai napig, pedig 36 éves vagyok. 60-65 kg-ra ha lefogyok, boldog leszek.:)
Hogyan változik az életem? Felvehetek olyan felsőt vagy nadrágot amit eddig nem! ...és még csinosabbnak lát a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!