Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt hölgyek véleményét kérem, tudnátok segíteni?
Valóban nem mindegy, mert ha ciklusa közepén van, ovulál, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel eshet teherbe.
Amikor szedtem, nálam is volt, hogy hónap végén maradt vagy kevesebb volt:), vagyis elfelejtettem bevenni vagy azt hittem, hogy nem vettem be és véletlenül kétszer nyeltem. Sosem lett belőle baj.
Viszont: két barátnőm is elfelejtett tabletta miatt fogant.
De ha konkrétan végiggondolom, akkor mondjuk kedden szexszeltetek, szerdán nem vette be, akkor szinte nulla az esélye a terhességnek. Ilyenkor én másnap reggel be szoktam gyorsan venni.
Attól függ hogy hanyadik héten. Ha az elsőn akkor lehet sajnos mert az a legveszélyesebb, mert akkor már a szünetben sem volt védett!
A biztonság kedvéért 10nap múlva teszteljen mást nem tehettek már, mert a keresztfiam is 5év után egy kihagyott szem eredménye. :)
Téynleg durva, hogy milyen sületlenségeket hordanak itt össze az emberek.
Az, hogy van-e félnivaló, az attól függ, hogy melyik héten maradt ki a tabletta. Ha az első héten, akkor a leggázabb.
De tudod, a tabletták mellé adnak egy papírfecnit is, amivel célszerű nem a fenekét kitörölni, hanem elolvasni, pláne ilyen esetekben. Abban ugyanis részletesen le van írva, hogy mi a teendő kihagyás esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!