Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melyik a jobb a spirál vagy a tabletta?
Figyelt kérdés
Akitöl kérdeztem mindig a spirált mondta de a spirál nem fáj ahogy fel helyezi az orvos?2016. júl. 23. 13:27
1/5 icu75 válasza:
Az attól függ mennyire vagy érzékeny. Mondjuk rendes spirált csak olyan nőknek tesznek fel akik már szültek,ahhoz képest nem fáj :-)
Ha hormonosat rakatsz fel azt még felrakják olyan nőnek is aki még nem szült.
Engem nem a fájdalom zavart,hanem az hogy csak menstruáció közben rakják fel,kissé gusztustalannak tartom,meg tiszta "vágóhíd" maradt utánam.
2/5 A kérdező kommentje:
Két gyerek után gondoltam.... Azt meg az orvos tudja hogy kel felhelyezni.... Csak én elég érzékeny vagyok.... Ugy hogy nem tudok
2016. júl. 23. 15:37
3/5 anonim válasza:
igen, fáj.
szerintem megéri a pár perc 5 éves védelemért.
neten sokan azt ajánlják, hogy fájdalomcsillapítót vegyél be előre. én nyugtatót vettem be, annyira paráztam. ez nem azt jelenti, hogy neked is ezt ajánlom.
egyébként a spirál bevált.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. júl. 23. 22:44
5/5 Deflohelp válasza:
A spirált javasolják és nőknek is az a kényelmesebb, ha már nem terveznek gyermekáldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!