Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirena spirál vagy fogamzásgátló tabletta. Melyiket válasszam? 34 éves két gyermekes anyuka
Hát, spirálról sok rosszat hallottam (simán teherbeestek mellette, fertőzések...), fog. gátlóval sem tömném magam már "ennyi" idősen...
Elkötésre még nem gondoltál? Nem vicc, komolyan.
Én nem tetetnék fel spirált. Soha. Anyukámnak múltkor kiesett (!!) a hüvelyéből, a bugyijában találta meg! 50.000 ft körül van, fél éve rakták fel neki, és most újra meg kellett vennie.
Ráadásul magánnőgyógyász rakta fel neki, nagyon jó orvos állítólag, mindenki dicséri..
Anyósom meg meddő lett tőle, hála a folyamatos méhgyulladásnak.
Szerintem a fogamzásgátló tabletta, gyűrű.
Személy szerint a gyűrűt ajánlom, ez a legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátló. Nincs ráhatással hasmenés, hányás, nem felejtheted el bevenni, havonta 2x kell vele foglalkozni. Feltenni meg levenni.. :)
Én nagyon szeretem, nálam semmi mellékhatása nincs, míg a tablettától olyanok voltak, hogy a hajam kettéállt (27 évesen tele volt aknéval a fejem a tabletta miatt, pedig alacsony hormontartalmú volt).
Ja, aztán ha eltűnik a karjából az implantátum akkor b@szhatja.
Implantátumot soha ne használj kérdező, nagyon rossz.
Igen olvastam az implantokrol rosszat.
Egyébként elég erős lett a szülések óta a vérzésem ezért is kacérkodok a Mirenával. De még mindig nem tudom hogyan döntsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!