Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet bármi hátrányom essetleg terhesség?
Figyelt kérdés
A barátommal együtt voltunk, annak ellenére, hogy felfázás szerű szúró fájdalmat érzek az alhasamban (tudom,helytelen.) a ciklusom 16.napján tartok. A hasa előválladékos volt, ami az én szeméremdombomhoz ért, de egyből letöröltem őt is, és magamat is a kezemmel. Óvszerrel védekeztünk. Ebből lehet terhesség? Kérem, csak normális válaszokat írjanak/írjatok. Fiatal vagyok, nem szeretnék gyereket. 19/L2016. júl. 23. 01:06
11/14 anonim válasza:
#8: Illetve hosszan elnyújtott izgalmi állapot esetében is kerülhet bele spermium. Nem kell ahhoz feltétlen ejakulálnia előtte.
Egyébként az előváladékkal viszont különböző betegségeket már át tudsz juttatni, szóval nem a terhesség az egyetlen kockázat.
12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, kérlek a kérdésre válaszolj
2016. júl. 26. 07:36
13/14 anonim válasza:
A #3-as és #11-es választ is én írtam. Azt hiszem válaszoltam a kérdésedre. Csak helyesbítettem egy másik ember válaszát, mert a hülyeség könnyen terjed.
Továbbá szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy az STD ugyanolyan "hátrány", ha sokszor nem rosszabb. Ilyesmit meg ennyitől is lazán el lehet kapni, spermium ide vagy oda.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. júl. 26. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!