Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet bármi hátrányom essetleg terhesség?
Figyelt kérdés
A barátommal együtt voltunk, annak ellenére, hogy felfázás szerű szúró fájdalmat érzek az alhasamban (tudom,helytelen.) a ciklusom 16.napján tartok. A hasa előválladékos volt, ami az én szeméremdombomhoz ért, de egyből letöröltem őt is, és magamat is a kezemmel. Óvszerrel védekeztünk. Ebből lehet terhesség? Kérem, csak normális válaszokat írjanak/írjatok. Fiatal vagyok, nem szeretnék gyereket. 19/L2016. júl. 23. 01:06
1/14 anonim válasza:
Szia,szinte lehetetlen :) Mi megszakitással védrkezünk két éve és semmi baba nincsen (nemlenne baj ha becsuszna) :) persze lehet a te tested más,de gondold el van akik honapokig probálkoznak és mégsem terhesek,egész felkelett volna jutni ésatöbbi,szoval tuti nem vagy terhes :)
3/14 anonim válasza:
Nem. Az előváladék eleve nem minden esetben tartalmaz spermiumot. Ráadásul azoknak ez rohadt hosszú táv lenne. Akkor LEHET gond, ha spermiumos előváladék van a péniszén és azt a méh szájához sikerül tunkolnia.
4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
2016. júl. 23. 01:53
5/14 anonim válasza:
Első milyen okos vagy te.
Felhomályosítalak, hogy megszakításos védekezés NEM létezik. Megszakításos szex van, és igen is nagy az esélye, hogy teherbe esik így. Az, hogy nektek nem jön össze a gyerek, egyáltalán nem biztos, hogy ennek a kicsit sem biztonságos módszernek köszönhetitek.
Kérdező, kicsi a valószínűsége hogy terhes légy.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várom a további válaszokat.
2016. júl. 23. 09:08
7/14 anonim válasza:
Semmi esely nincs ra. Viszont ezzel a "felfazassal is szexelek" - dologgal addig fogsz jatszani amig egyszer tenyleg beteg leszel es ejszakat ulsz zokogva a wc-n mert annyira faj mindened. Tapasztalar sajnos annak ellenere hogy nem voltam ilyen felelotlen.
8/14 anonim válasza:
Az előváladékban nincs spermium. Viszont ha előtte ejakulált, az előváladék ki tudja mosni az ondóvezetékben maradt spermiumot. Ilyen esetben képes terhességet okozni.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem helyes olyankor szeretkezni, nem is szeretnék több ilyen alkalmat.
A nőgyógyászom szerint az előváladék is tartalmaz spermiumot. Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 23. 10:14
10/14 A kérdező kommentje:
Azon a napon egyáltalán nem ejakulált hamarabb.
2016. júl. 23. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!