Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőmmel teherbe eshetett?
én is tudtam 14 évesen, hogy óvszerrel kell, tudtam a terhesség biológiáját, mentét, mindent... elszedtem anyám fogamzásgátlójának a betegtájékoztatóját, elolvastam, utánakérdezősködtem, olvasgattam neten... nem csak úgy hú belekezdek a dologba, aztán majd lesz ami lesz.
itt elég egyetlen egyszer hibázni, és egy élet mehet tönkre. pl ha az abortusz utána barátnőd esetleg később akarna gyereket, és nem lehet majd neki. vagy ha megszületik a gyerek, és rossz élete lesz. ezesetben két ember élete megy tönkre, gondolom nem te fogod segíteni neki felnevelni.
ha terhes lesz az tényleg nagyon durva .. de ha így is lenne kitartanék mellette nem dobnám el magamtól..
kedves útólsó 20 évesen :D? elég furcsa dolgok vannak a mai világba :D
"elég furcsa dolgok vannak a mai világba :D"
Egy 20 éves szűznél jóval "furcsább", ha egy pár esemény utánit akar állandó fogamzásgátlónak használni és utána azt állítja, hogy érett a dologra. :)
Kedves kisfiam én vagyok az a zsíros malac, aki teljes jószándékkal tanácsolta, hogy vágd le a farkad, már csak az emberiség érdekében is.
16 évesen nem tudni semmit a fogamzásgátlásról minősíthetetlen felelőtlenség.
Nincs 100%-os módszer ezért célszerű a tabi+óvszer kombináció.
Inkább húzd fel azt az átkozott zoknit, mint hogy elkapj valami betegséget, vagy teherbe ejts valakit, mert egyik sem csak neked lesz rossz. Van olyan nemi betegség is, ami a férfiakon tünetmentes, nőknél viszont meddőséget okozhat.
Ja biztosan szűz vagyok, nyugodtan gondolj amit akarsz, nyugtasd a pici egódat, attól nem leszel érettebb.
megoldás: 99.75%
off: tanulj meg helyesen írni.
on: tanulj meg védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!