Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha utánna beveszek pharmatex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utánna beveszek pharmatex hüvelytablettát az használ?

Figyelt kérdés
Félek, a barátommal most pettingeltünk és elélvezett mikor kivertem neki, de nem a hüvelyemre. Mégis hozzámért akkor egy kicsit, tudom paranoiás vagyok és elég minimális az esélye, hogy sperma került a hüvelyembe, de biztosra akarok menni.
2010. ápr. 15. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Beveszed? Jézusom, nehogy lenyeld te zsenipalánta.
2010. ápr. 15. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
ezt a tablettát előtte kellett volna...
2010. ápr. 15. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
BeVESZEK?? Remélem ez csak valami nyelvbotlás volt. Ne parázd túl, mire a hüvelytabletta a hüvelyedbe kerül, addigra a spermiumok már rég messze járnak, szóval teljesen fölösleges. Nem lesz semmi bajod, de legközelebb jobban vigyázzatok!
2010. ápr. 15. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, csak hogy tisztázzuk a dolgokat... A hüvelytabletta azért hüvelytabletta mert a hüvelybe kell kell feltenni... Szájon át történő alkalmazásra teljes mértékben alkalmatlan, mivel nem tartalmaz hormont, csak spermicid (spermaölő) anyagokat, amik helyben hatnak. Az egyetlen szájon át történő fogamzlásgátlási forma a fogamzásgátló tabletta, de ott a hormonok felszívodnak. Nem ártana ilyeneknek utána nézni mielőtt belecsapsz a lecsóba (remélem ezt nem szószerint veszed).
2010. ápr. 15. 17:29
 5/11 A kérdező kommentje:
igen tudom, sajnálom félreírás volt, másra gondoltam:S:D
2010. ápr. 15. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
De azt nem utána kell használni. Az aktus előtt kell 10 perccel feltenni.
2010. ápr. 15. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez amúgy rendesen egy filmtabletta? És elolvad a hüvelyben, vagy hogyan szívódik fel? Mennyiért lehet venni? Biztonságos? Bocsi a kérdezősködésért, de nincs kedvem kiírni külön kérdésbe! :)
2010. ápr. 15. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:
8-10perc után elolvad és 1500körül lehet venni:)
2010. ápr. 15. 17:53
 9/11 anonim válasza:

17:43 igen elolvad, de a tabletta darabos lett, nekem a kúp jobban bejött. Sokkal kellemesebb, meg tényleg nem lesz darabos semmi sem se közben, se utána. Mi a párommal néhány hónapig használtuk, nem lett semmi baj, úgyh én azt mondom, hogy biztonságos. a kúp egyébként kb. olyan 1800 ft, tehát nem sokkal drágább. én azt mondom, megéri. ha nem kezdek el fogamzásgátlót szedni, akkor sztem még most is azt használnánk:)

A kérdezőhöz pedig: most nem lesz bajod, és ha máskor ilyen van, azonnal menj, és mosd ki, és akk minimális a kockázat.

2010. ápr. 15. 18:07
 10/11 anonim ***** válasza:
de ha utána teszed be, akkor már sz.rt se ér.. ezt remélem, h tod. :S
2010. ápr. 15. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!