Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell ügyelni óvszer használatakor?
Figyelt kérdés
nemsokára meglesz az első alkalmunk. mindketten 18 évesek vagyunk. jól fogna pár tapasztalt ember válasza ebben a témában, s megköszönném az értelmes válaszokat!2010. ápr. 14. 21:13
1/11 anonim válasza:
Tudd felhúzni és ha elmentél húzd ki egyből nehogy benne maradjon
4/11 anonim válasza:
Mi már 2éve óvszerrel védekezünk,eddig egyszer szakadt ki(az is a mi hibánkból).Annyi a lényeg,hogyha felhúzod,akkor nyomd ki belőle a levegőt,mert ha benne marad,akkor durran ki.
5/11 anonim válasza:
ja és persze ne fordítva húzd fel-gyakori hiba(az itt feltett kérdésekből ítélve)-amikor "túl kicsi az óvszer?" :D
6/11 A kérdező kommentje:
Ti hibátokból, hogyan? az említett levegő miatt vagy valami más miatt? Más ok miatt kiszakadhat?
2010. ápr. 14. 21:36
7/11 anonim válasza:
Aki még ezt sem tudja 18 évesen, szerintem még nem csinálja.
9/11 anonim válasza:
A mi hibánkból=mert nem figyeltünk rá,hogy normálisan kinyomjuk belőle a levegőt.Amúgy nem kell parázni,szerintem 1millióból 1 az,ami azért szakad ki,mert gyárilag hibás...általában a levegő a probléma(azoknál is,akik álítják,hogy ilyen szar meg olyan szar,már 5kiszakadt...)mondom,nálunk ez az 1 volt(erről is mi tehettünk)pedig már szerintem bőven túl vagyunk a 100dobozon:D.Na meg persze arra sem árt ügyelni,hogy a barátnőd elég nedves legyen,de gondolom szárazon úgyse dugod be...:S
10/11 anonim válasza:
miért nem húzol fel párat gyakorlás céljából?? akció közben szerencsétlenkedni elég kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!