Canesten hüvelykúp használatakor tilos a szex? Lehet óvszer nélkül baja a páromnak? Ha nem bírjuk ki, milyen következményei lehetnek?
nekem azt mondta az orvos, h hanyagoljuk, mert nem tesz jót. 6 db van egy dobozba. azt hiszem annyi egy kezelés. hát vhogy bírjátok ki. de ha mindenképp orgazmusra vágysz, próbálja meg kézzel, ujjazás nélkül.
baja a párodnak sztem annyi lehet, h hordozó lesz. elvileg a gombás fertőzések férfisakon nem észrevehető, de a nő simán elkapja tőle. és kezdheted előröl a kezelést.
vki tájékoztasson ha rosszul tudom.
Én canesten hüvelytablettát használtam, és VILÁGOSAN rá van írva a betegtájékoztatóra, hogy kerülni kell a latex alap fogamzásgátlók használatát, mert csökken a védekezőképességük vagy mi.
amúgy mindenképpen még feljebb akarod juttatni a kórókozókat magadban? meg akarod fertőzni a párod? vissza akarod majd kapni pingpong effektus alapján?
mivel ha nem használtok gumit, akkor ez lesz. de gumit meg leírtam feljebb hogy miért ne.
szerintem az egészség fontosabb mint a szex. de ti tudjátok, én leírtam mait tudtam, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!