Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2héttel ez előtt vettem be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2héttel ez előtt vettem be 72órás tabit mert akkor kiszakadt a gumi és most a barátommal gumi nélkül csináltuk lehetek terhes? :S Nem bennem ment el. A tabi még védhet vagy lehetek terhes? A menstruációm 2hete múlt el.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

de már nem vehetek be:S

már lekéstem:(

nagyon tartok tőle h vmi baj lesz és nagyon idióta voltam de többet soha nem lesz ilyen:S

2010. ápr. 16. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Nemhiszem hogy gond lenne, bár akármi előfordulhat, de azért ésszel kislány! Nem vagytok állatok akik csak az ösztöneiknek élnek! Tudom milyen érzés, én is átéltem már ilyet.
2010. ápr. 16. 23:48
 23/25 anonim ***** válasza:

írass fogamzásgátlót, anyukád s elellenezné sztem, én is 15 évesen kezdtem el szedni, és akkor nem lennének ilyen gondok-.-

17/L

2010. ápr. 17. 11:59
 24/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 17. 12:01
 25/25 anonim válasza:
nekem is 1 hónapja kellett futnom a sürgősségire, annyi idős vagyok mint te és azóta is szenvedek vele. én úgy tudom hogy a 72 órás tabi beszedése utána 3 hónapig ne is gondolj rá mert nem írnak fel! nem lehet!! ebben a tabiban egy hónapi adag fogamzásgátló volt. én még mindig nem lettem tőle jobban a menstruációm is összevissza van. DE ÉN AZÓTA MEGTANULTAM!! és remélem te is megfogod. tudom milyen érzés, szorítok neked!!
2010. ápr. 17. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!