Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2héttel ez előtt vettem be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2héttel ez előtt vettem be 72órás tabit mert akkor kiszakadt a gumi és most a barátommal gumi nélkül csináltuk lehetek terhes? :S Nem bennem ment el. A tabi még védhet vagy lehetek terhes? A menstruációm 2hete múlt el.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ h hova került a sperma... ???

Am téll nagyon buta voltál :S:( többet ne csinálj ilyet nem játék...meg h gyógyszert szedsz rá... magadnak is ártasz :S Jó kiszakadt a gumi nem a te hibád... anyud tudja?? feltétlen mond el neki..ha kell kamuzz a 2.-nál h akk is elszakadt...(mert sztem kinyírna ha tudná..) és akk valszeg anyud is íratni fog neked tabit és ha el is szakad akk majdcsak nem lesz gond... de óvatosan...

2010. ápr. 14. 21:09
 12/25 anonim ***** válasza:
basszus.. elszakad a gumi, beveszed a tabit, aztán meg gumi nélkül csinalod.. mondd, normalis vagy?????
2010. ápr. 14. 23:26
 13/25 anonim ***** válasza:
annak a 72órás gyógyszernek már semmi hatása nincs :S akkor volt mikor bevetted.. azóta eltelt 2hét .. szted?? .. amúgy tényleg, az előnedv is tartalmas spermát, igy lehetsz terhes.. de nem olyan nagy az esély. számold ki h azon a napon "termékeny voltál-e". mert ha nem voltál az, akkor sztem szinte semmi esély. amugy sokkal jobban megérné fogamzásgátlót szedni mint 72órás gyógyszert... :) és az legalább mindig véd...
2010. ápr. 15. 12:43
 14/25 anonim ***** válasza:

-előző vagyok-

és most olvasom h 2hete mult el a menstruációd.. az gáz.. mert legjobb tudomásom szerint pont most vagy termékeny :(

mikor megjön, rá a 14.nap vagy leginkább termékeny.. (pluszminusz 2nap)

2010. ápr. 15. 12:45
 15/25 A kérdező kommentje:

:S:S

anyu azt se tudja h előzőleg kiszakadt a gumi akkor is én vettem meg a tabit:S

ő azt sem tudja h már nem vagyok szűz..

2010. ápr. 15. 18:34
 16/25 anonim ***** válasza:
gratulalok.. fő a kommunkiacio. és most h gondoltad megoldani, hmmmm?
2010. ápr. 15. 18:46
 17/25 anonim ***** válasza:
25%
hány éves vagy???... Mert ha 13-15 közt... azért jóhogy nem mondod el...de ha..ááhhh..mind1.. annyi a sok felelőtlen gyerek istenem... Miért nem lehet a szülőnek elmondani???...téll legalább ha besz vele akk téll íratna neked tabit... áhhh istenem...nem igaz heee... sztem is felelőtlen vagy...ha kiszakadt ut minek csin gumi nélkül???... nem lehetsz több 14-nél... ha meg igen akk téll felelőtlen vagy... nagyon nagyon nagyon!!!!!!!!
2010. ápr. 15. 19:05
 18/25 anonim válasza:
...Először kiaszakad a gumi, utána meg már nem is használsz?...Remek...De nem akarlak bántani, mert ami történt, megtörtént, szerintem elég bűntetés már maga ez az aggódás is....Van rá esély, hogy terhes leszel, a legjobb az lenne, hogyha vennél egy tesztet, ezután pedig soha többé nem tenni ilyet...Ja, és szerintem beszélgess el Anyukáddal is...
2010. ápr. 15. 20:27
 19/25 A kérdező kommentje:

az igazság az hogy ez úgy volt hogy kiszakadt a gumi de előtte is volt már hogy gumi nélkül csináltuk és akkor nem volt semmi gond..és most megint úgy voltunk csak most pont a "termékeny időszakomban" :S

és am 15és fél éves vagyok..

és tudom igazatok van:S

de hiába beszélek anyuval a 72órás tabit már lekéstem ha baj van ha nem..:S

a fog. gátlót pedig úgysem irattatna mert még fiatal vagyok..

2010. ápr. 15. 20:33
 20/25 anonim ***** válasza:

gratula

nem valami jó dolog beszedni ilyen gyakran 72 órás tabit

de futás beszedni és többet ne forduljon elő !!!

2010. ápr. 16. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!