Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2héttel ez előtt vettem be 72órás tabit mert akkor kiszakadt a gumi és most a barátommal gumi nélkül csináltuk lehetek terhes? :S Nem bennem ment el. A tabi még védhet vagy lehetek terhes? A menstruációm 2hete múlt el.
Attól függ h hova került a sperma... ???
Am téll nagyon buta voltál :S:( többet ne csinálj ilyet nem játék...meg h gyógyszert szedsz rá... magadnak is ártasz :S Jó kiszakadt a gumi nem a te hibád... anyud tudja?? feltétlen mond el neki..ha kell kamuzz a 2.-nál h akk is elszakadt...(mert sztem kinyírna ha tudná..) és akk valszeg anyud is íratni fog neked tabit és ha el is szakad akk majdcsak nem lesz gond... de óvatosan...
-előző vagyok-
és most olvasom h 2hete mult el a menstruációd.. az gáz.. mert legjobb tudomásom szerint pont most vagy termékeny :(
mikor megjön, rá a 14.nap vagy leginkább termékeny.. (pluszminusz 2nap)
:S:S
anyu azt se tudja h előzőleg kiszakadt a gumi akkor is én vettem meg a tabit:S
ő azt sem tudja h már nem vagyok szűz..
az igazság az hogy ez úgy volt hogy kiszakadt a gumi de előtte is volt már hogy gumi nélkül csináltuk és akkor nem volt semmi gond..és most megint úgy voltunk csak most pont a "termékeny időszakomban" :S
és am 15és fél éves vagyok..
és tudom igazatok van:S
de hiába beszélek anyuval a 72órás tabit már lekéstem ha baj van ha nem..:S
a fog. gátlót pedig úgysem irattatna mert még fiatal vagyok..
gratula
nem valami jó dolog beszedni ilyen gyakran 72 órás tabit
de futás beszedni és többet ne forduljon elő !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!