Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha "fosok" az gátolja a fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "fosok" az gátolja a fog. átló hatását?

Figyelt kérdés
Bocsi, nem tudtam szebben kifejezni..mert végülis a hasam nem megy, csak olyat ettem.A hüyle válaszolók kíméljenek!
2010. ápr. 14. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Úgy hogy be kell venned egy másik szemet, pótolni azt,ami kiment. De ha nem volt hasmenésed a tabletta bevétele után, akkor nehogy bevegyél egy másikat! Hazavágja a hormonrendszered.
2010. ápr. 14. 16:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem...akkor ha megint jelentkezne vegyek be mégegyet? Egy nap kettőt..? xS csak akkor a 21 nap se jönne ki:/
2010. ápr. 14. 16:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem értem h lassan 3 éve szedem és sztem már megvan a kellő védettség...

"Hasmenéskor nem a gyomorban lévő dolgok ürülnek ki, hanem a belekben lévők! A tabletta fél óra alatt nem jut el oda!"

? mondjuk amennyire parázós vagyok biztos gumit fogunk használni

2010. ápr. 14. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak akkor kell gumit használnod egy hétig, ha miután bevetted azután lesz hasmenésed, az nem számít előtte mi volt.
2010. ápr. 14. 16:38
 15/17 A kérdező kommentje:

sajnos megint kellett =(((((((( de nem tudom hogy ezt hasmenésnek tudom e nevezni mert inkűbb csak híg a székletem...:S

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

mit szóltok az utolsóhoz?

2010. ápr. 14. 16:46
 16/17 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

azt hiszem megnyugodtan, mert ez volt nálam is.nem használunk majd óvszert, de nem fog belém élvezni ma..köszönöm, aki írt!

2010. ápr. 14. 16:50
 17/17 anonim válasza:
Ha egészbe kifosod a tablettát, akkor biztos...
2010. ápr. 14. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!