Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tablettát szedők!? Peteéréskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tablettát szedők!? Peteéréskor (félidőben) használtok a biztonság kedvéért óvszert is? (tudom h a gyógyszer elvileg a peteérést gátolja. -mondjuk nekem ilyenkor ugyanúgy vannak jelei. Mellfeszülés ilyesmi, az nem baj? )

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. aug. 7. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem is elkezd fájni félidőben a mellem, és egészen menstruációig fáj. nem szoktam kiegészítő védekezést használni, fölösleges.
2010. aug. 7. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem is kell kiegészítő védekezés. Amellett én soha nem érzem,hogy mikor van akár peteérésem,akár azt,hogy mikor fog megjönni:S:D

20L

2010. aug. 7. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól még hogy érzed a tünetek, még nincs peteérésed. Ezek a tünetek a tabletta miatt vannak. Felesleges tablettát szedni ha gumival is védekezel.
2010. aug. 7. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
nincs peteérésed olyankor..
2010. aug. 7. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Tabletta mellett nincs peteérés...ráadásul a tablettánál a 2. hét a legbiztonságosabb... tehát ha a 2. héten hagysz ki egy szemet, akkor az én tablettám betegtájékoztatójában az van hogy se mellévédekezni nem kell, se pótolni.

Teljesen felesleges peteérést számolgatni fogamzásgátló szedés közben, mert nincs!!!

2010. aug. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!