Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló+alkohol? =S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló+alkohol? =S

Figyelt kérdés

a betegtájékoztatón nem írja, hogy nem lehet rá alkoholt fogyasztani

este szoktam bevenni, és péntek este mennénk bulizni

2010. ápr. 13. 20:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

21:10

Már megbocsáss, de nem kell mindig ugyanabban a percben, meg órában bevenni xD érdekes én néha 2kor veszem be, vmikor meg 4, húúú az igen, bitos nagy gond -.- meg tudod h valaki már tabizik, hülye lesz gumival is csinálni, mert majdnem 100% védettséget ad, ha normálisan szeded, és a normálisan szedés nem azt takarja h percre pontosan mindennap ugyanakkor bevenni!

A másik: Szerinted ha az alkohol hatással lenne a bogyóra nem írnák bele a tájékozatóba? Szóval lehet okoskodni...

Tessék:

"Az alkohol ugyan hat a májműködésre, fogyasztása alapvetően nem befolyásolja a tabletta hormon lebontását, a tabletta hatása biztonságos marad. Alkoholizmus mellett a máj átépülése és hibás működése miatt azonban a fogamzásgátló tabletta használata már nem biztonságos, egyébként is az alkoholosan súlyosan beteg máj mellett fogamzásgátló tabletta használata lehetetlen."

Kérdező:

Remélem jót buliztál, és nem ijesztettek itt rád:)))

2010. ápr. 17. 11:39
 22/24 anonim ***** válasza:

"biztos vmi 15-17 év körüliek... am meg lehet inni persze...csak kiveszi a hatását ;) "

Tessék, nem tudom te hány éves lehetsz ha már ennyire nyomod itt a dumád, de akkor legalább legyél tájékozott a témában és ne írj hülyeségeket ;) Vagy most az jön h szakértőt cáfolsz meg?:D

2010. ápr. 17. 11:42
 23/24 nicol90 ***** válasza:
igyál rá nyugodtan nem lesz semmi bajod és tényleg csak a hányásra figyelj!
2010. ápr. 17. 12:34
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Am számomra a gyógyszer az gyógyszer...szal nekem ez azt jelenti akár f.g akár más nem iszok rá!!!

"hányásra figyelj" figyelhet is ha sokat iszok/nem bírja azt kihányja -.- sok ész...mert lehet h nem iszik sokat ha nem bírja azt kijön...

Meg akk valszeg nekem beszéltek hülyeséget ;) am nem tom hanyas voltam meg pl. én ha f.g-t szedek akk is gumi...mert vmi fertőzés vagy vmi... meg azért mrt 100%-os védelem... a gumi is majdnem annyit ad még is elszakad... szal sztem ennyi mind1 én így védekezek én ezt csinálom legalább nekem ez így jó am sztem nem erőltette senki rá h ne igyon meg am is ő dönti el ha szabad ha nem...mert bnőm vmi ideg gyógyszerre iszik azt olyan részeg lesz mint a sakál... szal embere válogatja de mind1 :D:D:D

2010. ápr. 17. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!