Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló+alkohol? =S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló+alkohol? =S

Figyelt kérdés

a betegtájékoztatón nem írja, hogy nem lehet rá alkoholt fogyasztani

este szoktam bevenni, és péntek este mennénk bulizni

2010. ápr. 13. 20:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

nem tudom mért kell lehülyézni a másikat, biztos nincs jobb dolgod..ha elolvastad volna, hogy mi van a kérdés alatt, a betegtájékoztató nem írt róla semmit, míg más gyógyszereknél ott van

amúgy nem úgy akartam bevenni, hogy bogyó és majd 6 felessel gurítom le..ha nem tudok normálisan válaszolni, akkor ne is írjatok, ennyi!

a többieknek viszont köszi, és remélem tényleg jól sikerül a buli! =D

2010. ápr. 14. 12:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásolja... De persze ne azt csináld, hogy beveszed, rá fél órára már bulizól és mondjuk full részegre iszod magad és hánynod kell... Mert akkor nem fog hatni... De gondolom nem akarod full részegre leinni magad. ;) :D De ne aggódj. Simán lehet inni a fogamzásgátlóra alkoholt. Ez nem olyan mondjuk mint a fájdalomcsillapító. :P
2010. ápr. 15. 14:28
 13/24 anonim ***** válasza:
15%

sztem se igyál utánna... mert alap h gyógyszerre nem iszunk...akár tabi akár aszpirin stb...

Mert van olyan hülye aki direkt gyógyszerre iszik mert h " jobban üt" hát úgy megütöm h ott marad :D:D:D

szal sztem ne...bár mondjuk az a felszívódásos dolog az még bejöhet de sztem ne magad miatt

2010. ápr. 16. 15:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha buliba mész mért ne ihatnál utána? Nem befolyásolja, kivéve ha 4 órán belül kihányod . Én úgy szoktam,hogy bulis napokon hamarabb veszem be :D Én is iszok picit buliban ,de mértékkel és sose volt baj!
2010. ápr. 16. 15:39
 15/24 anonim ***** válasza:

15:20

Látszik h nem szedsz fogamzásgátlót...

Hülyeségeket minek kell írni?

Nyugodtan igyál, úgy ahogy a többiek mondták, csak az a fontos h NE HÁNYJ!!!Mert akkor baj lehet.

Egyébként jól nézne ki, ha nem lehetne inni, mert fogamzásgátlót szedünk xD az megg alap h mki tudja h alkohollal nem lehet bevenni semmilyen tablettát!

Jó bulizást!:)

(UI: 3 vée szedem, és szoktam inni hétvégéken, és lám smemi bajom xD) lol..

2010. ápr. 16. 16:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem róla egyszer egy nőgyógyászt, és azt mondta, mértékkel lehet inni, de ne a sárga földig.
2010. ápr. 16. 19:26
 17/24 anonim ***** válasza:

16:09-es

Végre te is normális válaszokat adsz,hát van itt 1-2 olyan ember,aki nem segíteni akar,hanem csak hobbyból írogat:)

2010. ápr. 16. 19:39
 18/24 anonim ***** válasza:
11%
Nem olvastatok olyat h ha szedsz f.g-t akk cigizni se szabadna?... akk inni??? O.o szal sztem a 15.20-at meg a többit aki ideírt se kéne szidni... meg nem vél van az h ugyanakkor az időpontba kell beszedni szal fölöslegesen veszed be hamarabb??? hány évesek írták ezeket??? O.o biztos vmi 15-17 év körüliek... am meg lehet inni persze...csak kiveszi a hatását ;) és lehet h nincs semmi bajod mert pont azaz 1 tabi nem számít...de ha ezt minden héten meg csinálod... na akk ;) meg ha szed+iszol és+ gumival csin akk jóhogy nincs semmi bajod ;)
2010. ápr. 16. 21:11
 19/24 A kérdező kommentje:

nekem a doki azt mondta nem kell ugyanabban az időpontban bevenni, csak a napszak legyen, ugyanaz

a tájékoztató meg nem írja, hogy nem szabad cigizni mellette, csak ügyelni kell rá

2010. ápr. 16. 21:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Cigizésre kitérve...szabad,de nem javasolt,mert a fogamzásgátló mellett ah cigizel nő az esély a tüdőrákra...Inni mért ne lehetne 15:39-es voltam
2010. ápr. 16. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!