Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz nem lehet baj? A többi lenn.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz nem lehet baj? A többi lenn.

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, az 1. levél után kedden jött meg és szombaton vettem be az utolsó szemet, de most kedd van és a 2. levél után még nem jött meg. Nem baj ha később jön meg? Még nem állította a fogamzásgátló rendesen a vérzésemet?

Meg az utóbbi egy hétben szedtem antibiotikumot is, de nem szexeltünk a barátommal ezalatt az idő alatt, ugye nem lehet baj, hogy nem pont kedden jött meg?

2010. ápr. 13. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az antibiotikum miatt késik 1 kicsit.
2010. ápr. 13. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
ha minden levél után ugyanazon a napon jön meg akkor megeszem a kalapom olyan nncsen hogy ugyanazon a napon amugy meg ha terhes is lennél akkor sem jelentkezne a tüne máris. ne aggódj már az első levél is véd a mások meg főleg
2010. ápr. 13. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
amugy meg mit fosol egy babától ha jön jön örülj neki de nem baj az előbbi voltam
2010. ápr. 13. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:

18:04

Úgy tűnik te nem szedsz fogamzásgátlót..xD

Én 2 vée szedek, és nekem is mindig kedden jön meg, mivel a fogamzágátló beállítja a ciklust, szóval eheted a kalapod..:D ha vmit nem tudsz ne írj inkább..

Kérdező:

Nyugi, még csak szerda van, és csúszhat 1-2 napot, ez előfordulhat, ha nem jön meg a mostaninál egyáltalán csak akkor kezdj el parázni.

2010. ápr. 13. 19:46
 5/8 A kérdező kommentje:

19:46

Köszönöm szépen! Feszülnek a melleim, úgyh szerintem biztos meg fog jönni, csak azt hittem, hogy már egyből beállítja a mensesem, hha elsőnek kedden jött meg akkor ezután is úgy lesz.

2010. ápr. 13. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
kis hülye naiv ! hát még azt sem tudod hogy a fogamzógátlót fell kell dugni mintta kuppot mi köze a gyomornak a nunihoz? a tablatta a sunába kell ott hat ;)
2010. ápr. 13. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg ne aggódj:) Amikor anno elkezdtem szedni nekem is volt olyan h kedd-szerda között jött meg, vmikor kedd vmikor szerda, ez tök természetes, majd be fog állni neked is:)
2010. ápr. 14. 06:37
 8/8 A kérdező kommentje:

de parasztok vannak...

Köszönöm a rendes válaszolóknak:) amúgy megjött ma,úgyh minden oké:)

2010. ápr. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!