Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyibe kerül a hurok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül a hurok? Bővebben lenn

Figyelt kérdés
Felszeretném rakatni a hurkot csak nemtom pontosan mennyibe kerül és hogy működik ez? Tapasztalatokat kérek,előre is köszönöm!!!!!
2011. aug. 23. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
hormonos vagy mechanikus? A mechanikus 10-15e, a hormonos 70-től felfelé. Nézz utána a neten és kérdezd meg a nőgyógyászod, hogy ő melyiket javasolja. Egyébként a működési elve, hogy nem engedi beágyazódni a megtermékenyült petesejtet.
2011. aug. 23. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is az van.A sima ezüst és aranyból készülő spirál olcsóbb 10000ft. ,de gyakran van vérzési rendellenesség ,bő vérzés,görcs.Nekem a nődokim nem javasolta.Nekem Miréna hurkom van 44000Ft ami 5 éven kersztűl véd a terhességtől.Enyhe hormont bocsájt ki 5 éven keresztűl,kicsit tartottam a hízástól emiatt de mondanom sem kell semmit nem befolyásolt.Én régen a tablettától híztam ez annyira gyenge hogy semmit nem híztam tőle.A doki vérképet csináltatott majd felírta és gyógyszetárba ki váltottam,majd a mensi 3-5 napján tette fel.A felhelyezés kicsit kellemetlen volt,de nem volt vészes.Másnap kicsit mesi jellegű enyhe fájdigálásom volt néha,de elmúlt.A felhelyezés után 3 nappal már szexeltünk ami jó volt.Nem fájt semmi azóta se,mintha semmi nem volna.Mindenkinek csak ajánlani tudom,megéri az árát pláne hosszútávon.
2011. aug. 23. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok,a mensi is rövidebb szinte észre se venni 2 napos és tisztasági betét elbírja.A nődoki mondta előfordúl hogy megszűnik teljesen mivel nem engedi megvastagodni a méhfalat.Szóval a betéten,tamponon is lehet spórolni.
2011. aug. 23. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Én a mechanikusnál maradok mivel anyagilag erre telik de ugye nem fogok hizni ezektől a dolgoktól vagy még is????
2011. aug. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!