Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszakításos módszert alkalmaznak, milyen alapon bíznak benne?
nem tudom mi az igazság, én azt olvastam hogy tényleg tartalmazhat spermiumot az előváladék, de csak ha előzőleg is volt élvezés, mert abból maradhatott a húgycsőben, viszont egy pisilés ezeket megöli mert savas
mi ezt mindig betartjuk két szex között, hogy pisilés plusz ugye le is mosom, ha kívül lenne rajta, 3 éve így védekezünk, nem volt még gond, persze ezzel nem azt mondom hogy ez jó módszer, de a gumiban én semmit nem érzek, barátnőmet is zavarja, fogamzásgátlót pedig nem szedhet...
24F
Nekem az egyik barátnőm azt mondta, ők azért védekeznek így, mert ő úgysem lesz terhes... A másik pedig szerintem szimplán leszarja, nem is igazán van képben, hogy milyen egyéb módszerek vannak vagy hogyan is működnek a dolgok. Ő örülne a babának ha becsúszna, a barátja szerintem öngyilkos lenne. Ő szerintem 5-6 éve így védekezik, eddig nem esett teherbe.
Próbáltam rájuk hatni, nem lehet, szóval már nem foglalkozom vele, azt csinálnak amit akarnak.
17 éves korom óta nem vagyok szűz. Most 25 éves vagyok. Volt eddig tizenegy nő az életemben és közülük hattal nem használtam óvszert soha. +1000 szexuális aktus volt az életemben amikor nem volt semmilyen védekezés.
Egy lány sem lett terhes. Voltam már spermát fagyasztatni (a biztonság kedvéért), amibe beletartozott termékenységi vizsgálat is. A spermáim életképesek, tudok gyereket nemzeni.
Egy termékenységi vizsgálat ahol megnézik a spermád vagy az előváladékod hogy az mennyire életképes, 10 ezer forintba kerül.
Én a magam részéről nem pontoztam le senkit, tényleg arra voltam kíváncsi, hogy aki megszakításos módszert alkalmaz, az vajon tudja-e biztosan, hogy azok közé tartozik-e, akik biztonsággal alkalmazzák ezt a módszert (60%), vagy azok közé, akik nem (40%).
Számomra ez a 40% túl nagy kockázat.
(Arról nem beszélve, hogy nem tudnék jó szívvel együtt lenni olyannal védekezés nélkül, aki saját bevallása szerint is védekezés nélkül volt együtt x számú nővel, akár alkalmi kapcsolatokban. Egyszer volt dolgom olyan pasival - nem feküdtem le vele szerencsére - akit épp akkoriban hívott fel az előző "kalandja", hogy ki kéne vizsgáltatnia magát, mert nemibajt diagnosztizáltak nála...)
Nekem hormonproblémáim vannak, így egyébként is ritkább a ciklusom, kisebb az esély - ezt kombináltuk a megszakítással. Nekünk nem volt belőle problémánk, de azért nem mondom, hogy 100%-osan nyugodt voltam. :)
Szerencsére azóta sikerült túlesnem minden kivizsgáláson, és szedhetek tablettát, tehát nálunk időleges volt a dolog, kb. egy év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!