Sokan, évekig megszakitásos módszert alkalmaznak, mégse csúszik be a baba. Az előnedvtől hány százalek teherbe esni? Még annyit hogy már férjnél vok, soha nem érdekelt mert védekeztünk mindig, de van aki azt mondja lehetséges teherbeesni van aki nem.
Figyelt kérdés
Szerintetek? Mekkora az esélye?2009. aug. 15. 08:24
1/16 anonim válasza:
50-50% vagy terhes leszel-vagy nem:)
2/16 anonim válasza:
Szia!
Ez teljesen egyénfüggő, mivel a férfiaknál más és más az előnedv. A szakemberek szerint egy évben 100 nőből 35 teherbe esik így. Számold ki hogy vajon a 65-be tartozol-e... :)
3/16 anonim válasza:
A dolgot úgy kell fel fogni, hogy az elméleti lehetősége meg van az előnedvtől való teherbe esésnek. A megszakítással védekezők döntő része egyébként azért esik teherbe, mert még sem sikerül jól a kiszállás.
4/16 anonim válasza:
Szia! Mi nagyon sokáig védekeztünk így ,nem lettem terhes. Aztán amikor egyszer nagyon belelendültünk... Most 11 hónapos. :)
5/16 anonim válasza:
mi így védekeztünk, és most 13hós a kicsim.
6/16 anonim válasza:
Mi is így védekeztünk,36 hetes kismama vagyok. :)
7/16 anonim válasza:
Nekem is megszakításos módszer mellett fogant a lányom!
8/16 anonim válasza:
mi kb 6 éve így védekezünk, és nem estem teherbe.
9/16 anonim válasza:
08:32 vagyok, még annyit: volt, hogy még így se védekeztünk, és nem lett baba. (nem lett volna baj, ha jön) viszont, most, hogy már nagyon várjuk se jön.
10/16 anonim válasza:
5 éve bagyunk eggyütt és mindig megszakitással védekeztünk,soha nem estem teherbe,s mikor már egyáltalán nem védekeztünk akkor meg össze jött a baba.11 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!