Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlot hasznalok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlot hasznalok és az első ciklusomtol szedem. Ma a parommal szeretkeztunk és belém ment. Akkor nem lehet baj?

Figyelt kérdés
Ugye nem eshetek így már teherbe? mivel ez a hatodik napom és a doki mondta hogy vedett vagyok ha az első ciklustol szedem a gyógyszert. Sajnos ilyen aggodos típus vagyok úgy hogy neharagudjatok Csak szeretném Tutira venni és remélem normális valaszokat kapok :)

2016. jún. 21. 20:14
 1/2 anonim válasza:
nem kellene bajnak lennie, hiszen ezért szeded a fogamzásgátlót :D amúgy én is aggódó típus vagyok, ezért kértem meg a barátomat, hogy oké, hogy tablettát szedek, de nem szeretném ha belém élvezne, ezért ő figyel rá, hogy időben kivegye :) szerintem te is beszéld meg vele, ez olyan téma ami mindkettőtöket érint
2016. jún. 21. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első ciklusnaptól szedheted maximum, mert a ciklus az a 28(papíron) nap ami a menstruációd 1 napjától a következőig tart. A tájékoztató szerint ha az első ciklusnaptól szeded akkor egyből védett vagy, de ajánlott kivárni az első hónapot, mert nem mindenkinek óramű a szervezete. Szóval én nem ajánlom bátran még a dolgot egyéb védekezés nélkül...
2016. jún. 22. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!