Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nuvaring, hüvelygyűrű. Saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nuvaring, hüvelygyűrű. Saját tapasztalaitokra lennék kíváncsi. Hogy vált be nektek, együttlétnél zavar titeket vagy eseteleg a párotokat?

Figyelt kérdés
(tudom számos, ilyen kérdés van, de frissebb válaszokra vagyok kíváncsi) illetve olyan kérdésem lenne, hogy nektek a nőgyógyászotok elmagyarázta mint, s hogyan? Úgy értem, hogy nekem azt mondta, hogy a három hét alatt összesen lehet kivenni 3 órára, mástól pedig azt hallom, hogy napi 3 órát hüvelyen kívül lehet. Nektek mit mondott a dokitok, illetve mennyire vált be?

2016. jún. 10. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy próbadarabon mutatta meg a felhelyezést, kivételt, hogyan működik. Miért jobb, mik lehetnek a gondok vele.

5 hónapja használom mert a tabiktól pattanásos lettem és száraz lett a hüvelyem nagyon, nálam ez volt a mellékhatás... Váltottam rá, 4hónap alatt szoktam meg teljesen (enyhe hányinger és ingerlékenység volt a 4 hónap alatt) de hála ez lecsökkentette a vérzésemet is! Plusz nincsenek pattanások. Igaz fáj a vérzés(tabinál nem fájt) de gyógyszerrel simán megoldható.

Nem érzem egyáltalán, párom egyszer érezte annyit mondott hogy megcsikizett valami :D de azóta se érzi, ki se rántotta még.

24óránként 3 órát lehet kint, de én még egyszer sem vettem ki, csak a 3hét leteltével.

A kivétel előtt egy-két nappal szokott lejjebb csúszni, de ki nem esik így se, csak lentebb van mert olyankor bővebb a folyásom (újra nedvesedek legalább!).

Volt hasmenésem azóta több napig és az nem befolyásolja szóval jól is jött!

Drágább de így nem ingadozik a hormonszintem sem és nem kell rá folyton figyelni naponta.

2016. jún. 10. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, minden kérdésre válaszoltál ami érdekelt, sajnos az én dokim nem ilyen, azt mondta majd meglátom:D
2016. jún. 10. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az asszisztens mesélte el ezeket :D a doki meg megerősítette amikor mondta hogy miket mondott el :D

Egyébként igen, meg kell próbálni sajnos hogy jó-e :)

2016. jún. 10. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:

2 évig hasznltam, most szülés után is azt fogom. de csak akkor lettem terhes miután abbahagytam a használatát, nyugi :D

sosem volt vele baj, egyszer szex közben véletlenül a párom a farkával kihúzta belőlem, de nem volt baj, szex után visszaraktuk. amúgy nem is érezni közben, de ha téged zavarna, ki lehet venni 3 órára. semmilyen mellékhatása nem volt nálam. csak ajánlani tudom.

2016. jún. 10. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, neked nem okozott gondot a gyermekvállalás előtt, hogy fogamzásgátlót szedtél? Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig szedted? Tartok azért ettől az egésztől, hogy nehogy befolyásolja a későbbiekben a gyermekvállalást.
2016. jún. 10. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!