Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szem fogamzásgátló ki hagyása miatt lehetek terhes?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Tegnap reggel teszteltem magam de nem vagyok terhes gondolom már ki mutatta volna!
S igen tisztába vagyok azzal hogy nem 100% a tabi sem!Köszi
Így igaz:D
12-14 nap elteltével mutatható ki otthoni, teszteken a terhesség.
Örülök, hogy nem vagy az. Én elgondolkoznék, egy hüvelygyűrűn a te helyedben.
Az állatokon tesztelve, úgy tudom, hogy a fogamzásgátlók hatása mindig 100%-os. Van valakinek erről más adata, konkrét linkkel?
Az emberek egyrészt, vagy pénzt kapnak érte, ha azt mondják, hogy rendesen szedik a gyógyszert a tesztelés alatt, vagy pedig önként szólaltatják a statisztikát, amikor azt mondják, hogy rendesen szedték, de ha már jön a baba, a korábban ellenálló férfi általában elfogadja ezt a tényközlést a szerelmétől, főleg ha alá van támasztva azzal az érvvel, hogy ez másoknál is megesett már. A pár ártatlan tekintettel jelenti a gyógyszergyárnak az esetet, és már bővült is a pozitív statisztika + 1 fővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!