Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a baj a gumikkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj a gumikkal?

Figyelt kérdés

Az a baj h ha szexelünk a párommal akk rövid időn belül kiszárad a gumi:S és nyálaznunk kell.

még mielőtt vki írná h nem lettek normálsian tárolva,igen is normálsian lett mind tárolva, ahogy kell. de mégis.miért lehet ez?

2010. ápr. 11. 14:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

durex-et és lifestyle-t vettünk és nem volt felbontva egyszer sem. am meg biztos h nem az a baj h nemvok elég nedves mert szedek tabit és van h néha annélkül vagyunk együtt és ugyan olyan nedves vok sőt van amikor kevésbé s enm fáj ,am meg nem fáj ha kiszárad a gumi,mert én enm veszem észre csak a párom. és ezért enmtom mi lehet a baj:S mert nedves vok, nem is fáj ha gumi nékül csinjuk akk is uygan oyan nedves vok ,szal nemtom

:(:S

2010. ápr. 11. 16:44
 12/20 A kérdező kommentje:
de am én még néztem is h elég nedves vok e avgy nem ,bár akk ha envk akk az fáj:(:S és elég nedves voltam
2010. ápr. 11. 16:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit ertesz a gumi nyalazasa alatt.Hogy hogyan csinalod,de gondolom a parod azert ker meg tobbszor is,hogy nyalazd,mert akarja,hogy oralisan is kenyeztesd kozben.Es csak egy kifogas,hogy nem vagy eleg nedves.En erre gondoltam.:)
2010. ápr. 11. 16:50
 14/20 A kérdező kommentje:
hát kézzel nyálazom,mert nem merem orálisan izgatni,neh a fogammal kilukasszam a gumit,bár votl h szájjal csintam,akk is óvatosan, am meg orálsian szoktam izgatni,nem is 1x megyek le
2010. ápr. 11. 16:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy csak homokos, és cumiztatni akar :D
2010. ápr. 11. 20:16
 16/20 A kérdező kommentje:
szerencsére nem homokos:D
2010. ápr. 11. 20:17
 17/20 anonim ***** válasza:
de miért kell gumi ha szedsz tabit? felesleges pénzkidobás plusz kellemetlenség!
2010. ápr. 11. 20:25
 18/20 A kérdező kommentje:

mert avn yoaln ismerősöm aki tabi mellett lett etrhes:S

és félünk h én is 1 lezsek a sok közül:S

bár ha azt nézzük már lehettem volna terhes,mert uyge jön előváladék meg ha 2x is egyműs után akk jön még 1 kis ondó is utánna,szal vmennyire igazad van:D

2010. ápr. 11. 20:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Mert van olyan ismerősöm aki tabi mellett lett terhes* bocsi elírtam 1 kicsit:P
2010. ápr. 11. 20:28
 20/20 anonim válasza:
hát nekem a legnagyobb bajom az a gumikkal h már kb 5x kiszakadt.3x a masculan és a durex is...pedig nem telt el sok idő és nem is volt az a nagy erőlködés...
2010. ápr. 13. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!