Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a baj a gumikkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj a gumikkal?

Figyelt kérdés

Az a baj h ha szexelünk a párommal akk rövid időn belül kiszárad a gumi:S és nyálaznunk kell.

még mielőtt vki írná h nem lettek normálsian tárolva,igen is normálsian lett mind tárolva, ahogy kell. de mégis.miért lehet ez?

2010. ápr. 11. 14:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Tudom,velünk is ez volt :S Vegyetek síkosítottat (lubricated) pl.Durex Elite, vagy a sparban is van olcsóbb.
2010. ápr. 11. 14:04
 2/20 anonim ***** válasza:
Azért mert nem vagy nedves! Az természetes hogy az a kevés sikosító ami rajta van a surlódástól lekopik! Neked kell nedvesnek lenned hogy ne száradjon ki!
2010. ápr. 11. 14:05
 3/20 A kérdező kommentje:
épp az h nedves vok,nem is kicsit
2010. ápr. 11. 14:06
 4/20 anonim ***** válasza:
Akkor minek nyalazzatok?
2010. ápr. 11. 14:11
 5/20 A kérdező kommentje:
azért mert kiszárad,azért tettem fel ezt a kérdést,mert entmudom mi lehet a baj,nedvesnek nedves vagyok,nem is kicsit,és mégis kiszárad:S pedig a tárolásukkal sincs baj
2010. ápr. 11. 14:13
 6/20 anonim ***** válasza:
hát akkor nem tudom elképzelni ha egyszer nedves vagy akkor hogy tud kiszáradni? ez fizikailag lehetetlennek tűnik! hogy érzitek hogy ki van száradva?
2010. ápr. 11. 14:15
 7/20 A kérdező kommentje:
hát ezt a barátom érzi, és kérni szokta h nyálazzak és akk én i érzem h nem csúszik ah kéne neki, ugye a síkosító miatt
2010. ápr. 11. 14:35
 8/20 anonim ***** válasza:

Fura, szerintem pedig mégis az lehet a baj, hogy nem vagy elég nedves. Nekem még soha nem volt ilyen gondom 10 év alatt, szóval hidd el...

Pl gondolj bele, hogyha ez előfordul,. akkor mi lenne, ha mondjuk fogamzásgátlót szednél és nem is lenne gumi, vagy síkosító? Akkor se kellene kiszáradnod...

Szóval én azt javaslom, hogy ne a gumit nyálazzátok, hanem a barátod téged. Nem viccelek, az tényleg minden helyzetben segít ezen a kiszáradás-dolgon...

2010. ápr. 11. 15:12
 9/20 anonim ***** válasza:

Igen mondjuk amikor nekünk ilyen gondunk volt, mi se a gumit nyálaztuk, hanem megszakítottuk az aktust mert már fájt nekem (pedig abszolút felizgatva, benedvesedve indultam beki! csak az a rohadt gumi kiszárított engem is!), és a barátom próbált nedvesebbé tenni pl nyalni. De az extra síkosított óvszer nálunk megoldotta ezt a gondot.

első

2010. ápr. 11. 15:36
 10/20 anonim válasza:
Pl: Rossz minőségű....ne azt nézzétek h melyik a legolcsóbb...hanem inkább meik a legdrágább...És amúgy nem volt felbontva előtte????
2010. ápr. 11. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!