Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumikkal kapcsolatban kérdeznék, hogy gondolom több fajta van, de hosszra is? Vagy van egy méret? Nekem 15-16 centis van arra milyen a jó méret?
Szia!
Nincs S L XL méret. Egy márka, egy méret, de egyes márkák között lehet eltérés. Átmérőben. A hossza nem számít, mivel akkora, hogy egy lónak is elég lenne, te pedig addig tekered le, hogy épp a tövéig érjen.
Második válaszolónak!
Hogy lehetsz ilyen BUNKÓ?
Semmi baj nencs a 15 cm-rel. A magyar átlag 13!
Amúgyse a hossz a lényeg, hanem a vastagság és a technika.
A túl hosszú egyébként fájdalmat tud okozni a nőnek a méhnyakban egy erősebb lökésnél.
méretek nincsenek.bár láttam már ilyen hogy xl meg ilyenek de azt a négereknek találták ki sztem :D.
am meg nem tudom h a 2. kommentelő mit írt, mert már nincs meg, de az biztos h rosszat szal ANYÁD!! :P
jah és nekem 18 és a barátnőm kcisit alacsony és néha félek attól h "túl" hosszú. szal azon ne parázz h túl rövid.
"Nem a méret a lényeg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!