Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? Ha igen, mennyi idő mire a tünetek jönnek?
Figyelt kérdés
A barátom megujjazott, miközben kivertem neki, szerintem a hüvelyembe nem került sperma, és kezet is mosott előtte. Akkor még szűz voltam. Ha hozzáért a faszához még mielőtt nem volt kiverve és utána hozzám, lehetek terhes? Ez 03.28.-a körül volt, és ma meg tegnap is nagyon fájt a fejem.:S 20.-a körül kell megjönnie, lehet h terhes vagyok?:S 15/L :S2010. ápr. 11. 12:58
1/12 anonim válasza:
ebből én nem nagyon értem. De ha már 15 éves vagy, akkor azt is tudnod kéne, hogy ennyi idősen jó lenne védekezni, és akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket. Ha védekeztetek, és nem szakadt ki, akkor nem vagy terhes.
2/12 A kérdező kommentje:
De nem volt aktus, szoval érted csak ujjazott, és kezett mosott miután kivertemneki, de utána hozzáértt a faszához és utána hozzám.
2010. ápr. 11. 13:04
3/12 anonim válasza:
ja értem. Sztem ettől nem, ha nem đugott meg, akkor nem. (ha nem volt sperma)
4/12 anonim válasza:
Egy buta kislany vagy. Miért szexelsz? Ha a sajátját verte volna ki és úgy ujjaz meg, max akkor lehettél volna terhes. Meg a terhesség tünete nem fejfájás, de ha az lenne sem pár óra, hanem pár nap, hét után jelentkezne.
5/12 anonim válasza:
kamukérdés vagy egy nagyon nagyon buta kislány.
6/12 anonim válasza:
A fejed azért fáj, mert tök üres...
Buta, buta, buta.
Minek élsz nemi életet 15 évesen, ha semmiről nem tudsz semmit. Ha így haladsz, garantálom, hogy 16-17 éves korodra lesz gyereked, férjed meg ...
7/12 anonim válasza:
Férje tuti nem. Max gyereke meg fél tucat abortusza.
8/12 anonim válasza:
A "Szerelem és szex" rovatba menj a kamukérdéseiddel. A Domestosos WC-ülőkéssel is, ott jobban vevők erre.
9/12 anonim válasza:
"Ha hozzáért a faszához még mielőtt nem volt kiverve és utána hozzám, lehetek terhes?"
:DDDDDDDDDDDDD
10/12 anonim válasza:
Jaj, dehogy is. Nem vagy terhes :) És ne parázz mert késni fog a menzeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!