Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 10 napja pms tünetek, normális?
Ma vagyok a 30. napomon,a ciklusaim kuszák,általában 38 nap,de a legutolsó 67 napra jött meg. A tünetekre azt hittem peteérés,nem védekezünk ,mert babát szeretnénk. Jelezheti a szervezet ilyen korán a menstruációt? A tünetek: hasszurka a petefészeknél,állandóan fájó mell,néha telítettség érzése az alhasnál. Teszt negatív,lehet korán teszteltem? Vagy problémás pms? Valakinek hasonló érzése?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem akarok lehordani senkit, de miért van az, hogy x hónapos problémákat is előbb írnak ki ide az emberek, mint hogy elmenjenek egy vizsgálatra?
Van TB-s rendelés, nem kerül semmibe.
Amúgy remélem sikerül a baba, és egészséges is lesz.
Az elmúlt egy évben 3 doktornál is jártam,szomorú tapasztalataim voltak,akár állami akár magán. Most egy nagyon megbízható doktorhoz próbálunk bejutni,akiről csak jókat hallottam.
Én most a pms tünetekre lennék kíváncsi,hogy más is érezte már több mint egy hétig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!