Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szex közben kiszakadt az óvszer, de már csak későn vettük észre! A barátom bennem ment el. Tegnap előtt múlt el a menstruációm! Mennyi az esély rá, hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy holnap veszek 72 órás tabit, de elég macerás, fel kell íratni stb. Ráadásul annyi hormont tartalmaz, hogy nem szívesen venném be! Mit tanácsoltok?2010. ápr. 11. 09:30
11/14 anonim válasza:
Szerintem inkább írass 72 órásat, bármikor teherbe lehet esni.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Már be is vettem az 1ik tablettát!:) Mostmár csak 15% esélyem van rá, hogy terhes legyek(ami nagyon remélem nem következik be)! Mostmár sokkal nyugodtabb vagyok.
2010. ápr. 11. 18:54
13/14 anonim válasza:
szégyen amit csinálsz. nem lenne egészséges a gyerek, vagy megerőszakoltak, vagy miért ölöd meg a saját gyerekedet? gyilkosság!!
14/14 anonim válasza:
Nem értem. miért ölné meg a gyerekét?
Azzal hogy beveszi a 72 órásat??:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!