Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megérzi mikor már maximum 1 nap múlva meg fog jönni neki (mint gondolom a nők többsége). Ha ilyenkor szexelünk gumi nélkül, akkor lehet terhes?
Elmeleti szinten az esely kisebb,de barmikor teherbe lehet esni.Ket nogyogyasz is azt mondta nekem siman menstruacio alatt is akar ...
Amugy nekem volt mar olyan ,hogy" uhh ma-holnap tuti megjon erzesem"... ami utan semmi elojel-fajdalom nelkul csak egy hettel kesobb kopogtatott a miklus...
Egy lány-nő az egész ciklusa alatt bármikor lehet terhes, csak bizonyos részeiben jóval kisebb eséllyel.
Egy felnőtt, több éve rendszeres ciklussal rendelkező nőnél még kisebb a valószínűsége, de egy tizenéves lánynál, akinek nem feltétlenül van még rendes, beállt ciklusa, náluk még nagyobb a valószínűsége, hogy mivel még nem pontos a ciklus, hogy terhes lesz.
Szóval ha eddig nem próbáltátok, akkor ezután se tegyétek!
A gyerekvállalás kategóriájában láttam már sok példát arra nézve, aki közvetlenül menzesz előtt, alatt és után lett terhes. Szóval sosem lehet tudni.
Bármikor előfordulhat, hogy csúszik a vérzés, más lesz a ciklus, vagy lesz egy spontán peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!