Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van esély rá hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély rá hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Hétfőn egy buliba egy srácnak tapiztam a péniszét, addig nem jutottunk el, hogy elmenjen... és utána elmentem 5-10 percre pisilni és hát hozzá értem valamennyire a bugyimhoz de kicsit félek hogy azért került valami rá (pl.: előváladékra gondolok, mert attól is lehet ugyanúgy terhes valaki...) szerdán hányingerem volt és nem tudtam h miért és hirtelen beugrott a buli kicsit megijedtem aztán inkább másnap elmentem 72 órás tablettát venni, nehogy valami gáz legyen. Kb. 70 órával vettem be utánna úgyhogy nem tudom mennyire hathatott.. de legalább valamennyire én megnyugodtam. Igazából nem voltam még férfival és lehet h most ezért is ijedtem meg hogy mi lesz. Szerintetek van esély rá hogy terhes legyek..???
2010. ápr. 10. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" addig nem jutottunk el, hogy elmenjen... "

Tehát el se ment !?

Akkor meg duplán felesleges volt bevenned..

2010. ápr. 11. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Ha ez mind igaz,akkor részben köszönhető az itt okoskodó gyökereknek,akik mindig ajánlgatják a 72 órásat és ijesztgetnek az előváladékkal.. De kétségtelen,hogy nem tagadhatod le a saját korlátoltságodat sem..
2010. ápr. 11. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsónak van igaza, nevetséges, ahogy itt egyesek cukorkaként zabáltatnák a 72 órás tablettát. Tapsoljátok meg magatokat, megvan az eredménye az okoskodásotoknak. Ja és feltétlenül pontozzatok és szóljatok le mindenkit, aki egy kérdésnél azt meri mondani, hogy a 72 órás tabletta felesleges.
2010. ápr. 11. 15:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben felesleges a 72 órsá!Észt pedig senkinek nem írnak fel receptre.Elöbb biosz óra,aztán szex.
2010. ápr. 11. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!