Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akik rendszeresen nem használnak gumit csak kiveszi a párjuk? Nem féltek a terhességtől? Mióta csináljátok így?
Vannak emberek akik nagyon hamar teherbe tudnak esni, elég ahhoz egy kikapkodós éjszaka és vannak pasik akiknek nagyon jó a spermájuk.
Szóval erre nincs egyértelmű megoldás, valakinél lehet egy hónap alatt összejön a terhesség így, valakinél lehet 10 évig semmi.
Én azt mondom csináljátok nyugodtan így, HA nem dől össze a világ egy baba becsúszás miatt.
Ha egyáltalán nem vagytok még ott, akkor meg minek kockáztatni? Gumin kívül is vannak módszerek.
Kezdettől fogva gumi nélkül vagyunk együtt, lassan egy éve, nem történt baj.
Volt féjemmel is így védekeztünk, született egy lányunk, de őt akartuk is.
Persze nem örülnék ha megtörténne a baj, mert már 32 vagyok, nem akarok
szülni.
En azt olvastam h 4-18% a teherbeesesi arany az 1 eves idotarrtam alatt.. Nem tudom honnan veszik egyesek a 40%-ot..
Ezen kivul lehet szamolasos modszerrel kombinalni, amikor kiszamoljak a peteeres napjat es ezt figyelembe veve tortenik az akcio idozitese.
A sok lepontozast sem ertem azoknal a valaszoknal akik nyiltan megmondjak hogy gumi nelkul csinaljak es nem tortenik semmi. Ezt nyilvan a csajok pontozzak le akik fosnak a gyerek lehetosegetol.
En szemely szerint utalom a gumit, szet is mentunk ezert egy 6 eves kapsolat utan a parommal, mert nem volt hajlando felfogni hogy nekem igy szar, nem bensoseges es nem mellesleg tenyleg konnyebben lekonyul...A gumi azoknak valo, akik fuvel-faval csinaljak csak a szex kedveert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!