Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Deciora fogamzásgátló szedése mellett lett valaki terhes? Rendszeresen szedem és kihagyom a szüneteket.18 éves vagyok.
Azt ugye tudod, hogy a szüneteket nem szabad kihagyni?
Évente max. kétszer engedett, hogy ezzel valaki tologassa a ciklusát, de egyébként kell tartani a szünetet!
Azért nagyon-nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ha valaki mindenre odafigyel a szedés közben, akkor terhes lesz mellette! Én életem során eddig közel 6 évig szedtem fog. gátlót, de soha nem lettem mellette terhes.
Amúgy a szünet alatt akkor vagy védett, ha a következő levéllel is folytatod a szedést és nem késve, hanem pontosan.
3éve szedek gyógyszert,én is Deciorát szedek (3mg/0,02).
A 7napos szünet alatt sem lehetsz terhes.Ez benne van a tájékoztatóban is,szóval ne higgy az itt leirt idiótaságoknak.
És nem,nem lehetsz terhes a fogamzásgátló mellett,99,99%-os,tehát elenyésző az esély,kb egyenlő a 0-val.
Ha rendesen szeded,nem hagysz ki minden 2.nap gyógyszert,akkor nem lesz baj.
Nekem is volt ilyen,hogy 7nap helyett 8 napos szünetet tartottam.Nálam nem lett baj,de azért ezzel ne kísérletezz.
7nap a maximum szünet,annál inkább kevesebbet tarts.
Vagy úgy is lehet,hogy nem tartasz szünetet (pl nyaralás,utazás,vizsga miatt),így egyszerűen elkezded szedni a következő levéllel.
Ne stresszelj,nyugodtan menjen el beléd a párod.Ez a lényege:)
Ha gondolod,és bármi kérdésed van,írj.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!