Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akik rendszeresen nem használnak gumit csak
kiveszi a párjuk? Nem féltek a terhességtől? Mióta
csináljátok így?
Mi így csináljuk. Nem fél a feleségem a terhességtől. A sors dönt, hogy 2 vagy 3 gyerekünk lesz...
2016. máj. 18. 23:32
Én pl 11 lánnyal feküdtem le eddig, azok közül egyetlen tartós kapcsolatom volt, ő szedett fogamzásgátlót, a többi 10 közül 2 vel csináltam gumiba, a többi 8 lánnyal gumi nélkül, megszakítással. Sajnos elég veszélyes ez a módszer, mert úgy is terhes lehet, hogy nem megyek belé, igaz kicsi az esélye de ott van. Egyébként képtelen vagyok kotonba szexelni, egyszerűen nem élvezem, lekonyul ennyi..
2016. máj. 18. 23:34
Mi igy csinaljuk mar 4eve es semmi baj nem tortent ;).
2016. máj. 18. 23:35
Egyébként lehet csinálni gumi nélkül védekezés nélkül, de ahoz elég tapasztalt toszónak kell lennie a pasinak, hogy érezze mikor kell kiszállni, és nem bemenni Budáig csak Pestig :) 24/F
2016. máj. 18. 23:42
Én két évig szexeltem gumi nélkül. Nem volt probléma belőle.
2016. máj. 18. 23:54
6 évig csináltam így és nem volt belőle gubanc.
Egyszer bénáztam el azzal, hogy rosszkor fogtam le a srácot, bennem ment el szegény, akkor szaladhattuk a 72 órás tabiért.
2016. máj. 19. 00:05
Nem veszélytelen módszer. Pearl indexe 40 körül van. Vagyis a módszer alkalmazása során 100 nő közül egy éves rendszeres nem élet mellett 40 esik teherbe. Kelenföldnél kiszállás, de sokszor befut az a vonat a Keletibe... Na meg a "kéjcseppek" is tartalmazhatnak megtermékenyítésre alkalmas ondósejteket. Önfegyelem kell hozzá, ami ront az együttlét minőségén, mert arra figyelnek a felek, valóban időben kihúzza-e.
2016. máj. 19. 00:17
Mindig igy csinaltam es nem tortent baleset.
2016. máj. 19. 05:20
Én is általában így csinálom, és eddig még semmi baleset nem történt.
2016. máj. 19. 07:22
Őszintén megmondva egyszer sem húztam gumit. Nem tudom, hogy milyen érzés benne szexelni, de gondolom nem olyan élvezetes mint csupaszon mert sokaknak lekonyúl.Elvileg tovább is lehet benne bírni. 2 lány volt akivel eddig lefeküdtem. Az egyikkel tartósabb kapcsolatom volt a másik lánnyal kb 3 hónap.
Volt mikor 1 nap 3-4-szer is szexeltünk. Mindig kivettem időben, de persze bennem is ott volt, hogy mi van akkor ha.. mert a lány sem védekezett.
De egyik sem lett terhes.
Mostanra attól sem tartanék, ha becsúszna egy baba persze ha lenne mostanság nemi életem. :)
Mellesleg a gumi sem véd 100%-ban és a fogamzásgátló sem, ezzel azért legyél tisztában.
2016. máj. 19. 08:20
Kapcsolódó kérdések: