Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az baj ha pár órával később...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha pár órával később veszem be az esemény utánit?

Figyelt kérdés
szombat éjszaka voltunk együtt a párommal és csak holnap tudok elmenni a dokihoz mert ünnepekkor nincs nyitva semmi itt a közelünkbe... előváladékos problémáról van szó de nem megszakításos együttlétnél.
2016. máj. 16. 17:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Utánanéztem sajnos elég drágák ezek a gyógyszerek :/ Nem engedhetjük meg magunknak...Sajnos olyan a családi helyzetünk...Szerintetek merjem megkockáztatni hogy nem veszem be? Nagyon félek :(
2016. máj. 16. 21:34
 22/28 anonim ***** válasza:
De ha nincs pénz gyógyszerre, miért engeded betenni gumióvszer nélkül?
2016. máj. 16. 22:05
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem tette be óvszer nélkül...Az óvszerre került egy minimális előváladék
2016. máj. 16. 22:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát ezt már nehezen tudom követni, megérteni, felfogni. De ha ebből baba lesz, valószínűleg címlapon hozza a Blikk.
2016. máj. 16. 23:11
 25/28 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg hogy az óvszerre került előváladék és így jutott belém...Tudom hogy lehet túlaggódom de jobb félni mint megijedni...
2016. máj. 17. 05:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!

Csak mondanád meg, a nemi ciklusod mely szakaszában voltál akkor szombat éjjel. Igaz, bármikor teherbe lehet esni, de középidőben vannak a termékeny napok, akkor a legnagyobb az esélye.

De az óvszerre került néhány spermiumtól nagyon kicsi a valószínűsége.

Ezért az orvos fel sem írna sürgősségi tablettát és még magában ki is nevetne.

Túlreagálod.

De azért később írd meg, lett-e baba! :)

2016. máj. 17. 13:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Persze hozzá kell tennem, laikus vagyok, nem vagyok hozzáértő, de eddigi olvasmányaim alapján ezt gondolom. Ha gondolod, menj el orvoshoz, de úgy sincs pénzed tablettára, mint írtad, de megnyugtató választ kaphatsz.
2016. máj. 17. 13:40
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem írt gyógyszert de azért aggódok kicsit
2016. máj. 17. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!