Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek akinek nem hatott az esemény utáni?
Figyelt kérdés
Hány óra múlva szedted be? Ciklusod melyik szakaszában jártál? Voltak-e tüneteid?2016. máj. 10. 21:39
1/1 anonim válasza:
Esemény utáni tabletta az egy nagyon kegyetlen dolog 3 napod van hogy a történtek után be vedd mert nem várhatsz a tesztre ugye hogy hátha nem kell mert az 1 hét után fogja mutatni az meg már késő
És miért szörnyű? Rengeteg hormont tartalmaz hogy el tudja pusztítani a meg termékenyült pete sejtet én ugyan nem tapasztaltam de egy ismerősöm igen legalább 3 hónapig rendszertelen ciklusa volt , rosszul volt iszonyatosan meg viselte a dolog ... így hát azt mondom védekezz helyesen mert ez tényleg nem játék és a szervezetednek sem tesz jót
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!