Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az baj ha pár órával később...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha pár órával később veszem be az esemény utánit?

Figyelt kérdés
szombat éjszaka voltunk együtt a párommal és csak holnap tudok elmenni a dokihoz mert ünnepekkor nincs nyitva semmi itt a közelünkbe... előváladékos problémáról van szó de nem megszakításos együttlétnél.
2016. máj. 16. 17:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, tanulj már meg számolni! Az együttléttől számított 72 óra... Szombat éjjel voltatok együtt, a 72 óta kedd éjjel fog lejárni!

Bőven időben vagy!

2016. máj. 16. 18:10
 12/28 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) Holnap megyekorvoshoz
2016. máj. 16. 18:10
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy elszámoltam :D Csak már az idegtől szerintem bocsi :D
2016. máj. 16. 18:15
 14/28 A kérdező kommentje:
Ja és még valami ha az orvos úgy véli nem kell esemény utáni akkor mit tegyek? Nagy az esélye a terhességnek?
2016. máj. 16. 18:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

#14: Ehhez több infó kellene...

1. Ciklusod adatai. Utolsó menzesz, mikor várod a következőt?

2. Beléd került-e az előváladék?

3. A srác előtte elélvezett-e?

4. Ha igen, volt-e utána pisilni?

2016. máj. 16. 19:00
 16/28 A kérdező kommentje:
A ciklusom az felborult mert az előző 12 napot késett és most is van már másfél hete barna folyásom..Am április 22-én jött meg 30-ig. aztán 6-ától jött ez a folyás időpontot a dokihoz később kaptam.Az óvszerről kerülhetett belém egy nagyon kis mennyiségű..Nem ment el előtte kb 3-4 napig biztos..
2016. máj. 16. 19:04
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Bár a peteérésed így bizonytalan, nem sok esélyt látok rá. Szerintem csak feleslegesen terhelnéd vele a szervezetedet.
2016. máj. 16. 19:09
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :) Holnap mindenféleképpen doki és majd ő meglátja mi a teendő :)
2016. máj. 16. 19:10
 19/28 anonim ***** válasza:

Egyébként kórházba is mehettek bármikor ott fogadnak és ügyelet is mindenhol van, más nem fel kell hívni egy számot hogy menjen oda a doki, pont ezért, sőt ügyeletes gyógyszertár is mindig van! Olyan nincs hogy semmi nincs, max más városban. Ki van írva mindenhol ez, hogy hova mehetsz ha az épp zárva van vagy a neten is fent van.

Az együttléttől indul a 72óra és mielőbb célszerű bevenni mert minél később annál kevesebb az esélyed hogy nem leszel terhes, még így is van aki az első órában veszi be az is terhes maradhat.

2016. máj. 16. 19:37
 20/28 A kérdező kommentje:
Igen volt ügyelet 50km-rel arrébb és oda az eljutás nem egyszerű mert busz elég ritkán jár ünnepekkor pláne
2016. máj. 16. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!