Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akomata kérdése:
A barátnőmmel gumi nélkül szexeltünk megszakitásosan, de nem jött meg neki 3 hete. Mennyi esélye van hogy teherbe esett? Nagyon félek.
Figyelt kérdés
Tudom hogy felelőtlenség gumi nélkül szexelni, azt mondta hogy csináljuk ugy, eddig még sosem használt mégsincs gyereke, én pedig a pillanat hevében rá bólintottam.
19F, a barátnőm 18. Nincs gyógyszertár nem tudok tesztet venni, és aludni sem tudtam, ezért gondoltam innen hátha tudok tanácsot kapni.
2016. máj. 16. 11:48
1/14 anonim válasza:
Gratulálok. Még is milyen tanácsot vársz ?
2/14 RRR válasza:
van rá esély
ha eddig ráért a tesztelés,akkor holnapig már nem sok idő van,amikor vehettek egyet
3/14 anonim válasza:
:D remélem ebből tanultatok!
Mást én se tudok mondani, mint hogy megérdemeltétek mindketten!
4/14 anonim válasza:
Nézegessétek a naptárat a nevekkel.
6/14 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rendkívüli. Minden pasi vérszegény. Két szerve van ugyan, ami gondolkodik, de egyszerre mindig csak az egyikbe jut vér. :-))
7/14 anonim válasza:
Elélveztél benne? Ha nem, akkor is megtörténhet a baj.
8/14 anonim válasza:
Ha nem jött belőled sperma, akkor nem lesz terhes, csak annyira izgul emiatt, hogy emiatt heteket késik a menstruációja.
Itt senki sem fogja megmondani, hogy mennyire tudod visszatartani. Ezt csak te tudod.
10/14 anonim válasza:
Én itt csak a gyereket sajnálom, aki egy ilyen retardált családba fog születni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!