Ha megszakításosan védekeztünk akkor kisebb az esélye a terhességnek?
Mintha belém élvez ? Elmentem a barátomhoz tegnap és 2x történt meg aminek meg kellett. Először megszakításos védekezést alkalmaztunk, aztán a másodiknál megtaláltuk a gumit. hogyha volt még esetleg sperma a szeméremajkaimnál akkor azok fél óra múlva is élnek ? A gumival is belém kerülhettek ?
Azt még azért leírom, hogy egy hónapja kb. belém élvezett el és nem lettem terhes, ez csak szerencse, vagy mi lehet ?
Szerintem miért használnák ezt a módszert, ha nem lenne általa kisebb az esély?
Egyébkéntm, igen, csak szerencse, hogy korábban nem estél teherbe, de amúgy Te szándékosan vívod ki magad ellen a sorsot?
Most te teherbe akarsz esni vagy nem?
Mert ha nem, akkor jó kis orosz rulettet játszatok.
A megszakításos védekezésnél két aktus között mindkét félnek le kell mosi magáról a ráfolyt spermát.
Egy hónapja csak a syerencsén múlt. Kicsit olvass utána a teherbeesés biológiai részének.
A megszakításos közösülés főként azoknál a pároknál válik be ahol a férfi tapasztalt és kontrollálni tudja a saját testét. A leírásod alapján ti még túl fiatalok vagytok ehhez.
7-es válaszoló: Te is nyugodtan átnyálazhatod a biológiai szakirodalmat. Egy férfi sem tudja kontrollálni az előváladék termelődést, amiben mint tudjuk van spermium...
Szóval ha nem akarsz gyereket kedves kérdező akkor védekezzetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!