Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 héttel ezelőtt feküdtem le.(Persze nem csak 1 alkalommal)Most 8.-a van és még nemjött meg.:S Lehet h teherbe estem volna?Védekeztünk.Vagy lehet h késik mert az elsőm volt?Bár szerintem ennek nemsok köze van hozzá.

18L

2010. ápr. 8. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell izgulnod,nem lehetsz terhes ha védekeztetek,csak ha elszakadt az ovszer vagy ilyesmi.

Ha elözző honapban 8.án jött meg akkor adj hozzá annyi napot ahány napig megszokott lenni,majd 28-30napot.

Azaz 8án jött meg,adunk hozzá (ha 6napos)6 napot,az 14 és adsz még hozzá 28-30napot,azaz 12.-e körül kéne megjönnie neked.de várj ugy kb a 35napig,azaz 17.e körülig mert attol is késhet,mert idegeskedsz!!!

Remélem tudtam segíteni,amugy meg védekezzél a pasiddal valamilyen modon(gumi,tabi vagy van még pár megoldás is) igy nem kell idegeskedned,hogy "uristen most terhes lehetek" (és ezt most nem lecseszésnek vegyed,de teis jol jársz,a párod is,és a szülők is):)

Ha van valami amiben segithetek akkor írj nyugottan,én szivesen segítek nem ugy mint mások,hogy ilyezgetnek.

Üdv:1 21éves lány

2010. ápr. 8. 22:28
 12/14 A kérdező kommentje:
1000 Köszi :) Csak kicsit szőke vagyok és azt nem értem hogy akk most e hónapban várjam még h megjön vagy akk számoljak a jövő hónapra?és am ált 6-7 napig szokott meglenni :)
2010. ápr. 10. 14:34
 13/14 A kérdező kommentje:
x) Azta...Megjött x) Megnyugodtam.:DCsak ne fájna ennyire...:D nembaj leg megvan :D
2010. ápr. 10. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Na látod csak tulizgultad az egészet!!!

üdv:a 21éves lány

2010. ápr. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!