Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 héttel ezelőtt feküdtem le.(Persze nem csak 1 alkalommal)Most 8.-a van és még nemjött meg.:S Lehet h teherbe estem volna?Védekeztünk.Vagy lehet h késik mert az elsőm volt?Bár szerintem ennek nemsok köze van hozzá.

18L

2010. ápr. 8. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Terhes vagy! Meg ő is...
2010. ápr. 8. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem sincs semmi köze hozzá. mikor kellett volna megjönnie?
2010. ápr. 8. 18:31
 3/14 A kérdező kommentje:
előző hónappban is 8.-án jött meg de még reggel suliban.előtte levő hónapban meg 5.-én.Mostmeg már kezdek aggódani neme lehet h teherbe estem :S
2010. ápr. 8. 18:32
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
terhes vagy, és minden eddigi válaszoló is, én is
2010. ápr. 8. 18:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Egész biztos, hogy terhes vagy!!!!

De amúgy meg reggel első vizeletnél csinálj egy tesztet az a legbiztosabb.

2010. ápr. 8. 18:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek akkor nem lehetsz az. Mikor tesóm feküdt le a barátnőjével utána neki is késett egy hetet és addig tisztára be volt ijedve, szóval ez teljesen normális :) (A barátnőjének az első volt) De olvastam már ezen az oldalon olyanokat is, hogy egy teljes hónapot kihagyott a menstruáció.
2010. ápr. 8. 18:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek akkor igencsak kicsi rá az esély, hogy terhes legyél... Ha eddig nem volt rendszeres akkor meg nem para, hogy késik... Ha mondjuk te is az a fajta vagy, akinek egy ideig rendszeres, utána rendszertelen akkor nincs gáz... Tényleg kicsi rá az esély, hogy terhes legyél ha rendesen védekeztetek.
2010. ápr. 8. 19:23
 8/14 anonim válasza:
TERHES VAGY!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 8. 19:27
 9/14 A kérdező kommentje:
de akkor is fura...nem émelygek meg semmi.de a mellbimbóim fájnak ami fura...nah mind1 várom h megjöjjön :D
2010. ápr. 8. 20:35
 10/14 anonim ***** válasza:
e annyira terhes vagy h énis terhessé váltam
2010. ápr. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!