Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt komolyan mindenkinek ennyire beválik a megszakításos közösülés vagy csak nagy a szájuk?
Bennem ez soha fel nem merült, nem bízok benne. Ráadásul szerintem a férfinak sem nagy élmény, hogy állandóan észnél kell lenni, folyamatosan pisilni, hogy tisztuljon stb. Mégis én vagyok rendszeresen hülyének nézve és kioktatva, hogy a megbízhatóbb módon védekezek.
23/L
Szerintem típustól függ. Van olyan férfi akinek megy, van aki nem tudja magát ennyire tartani.
Nem vagy hülye, ha felelősségteljesen védekezel, de én pl nagyon a hormonok ellen vagyok, sose mérgezném magam vele, gumi meg hosszútávon nem olyan jó. 6 éve így védekezek, nem lettem terhes, de csak komoly partnerekkel csináltam így.
Van, akinek beválik, van, akinek nem.
Hivatalos statisztikák szerint egy év távlatában 60%-nak beválik, 40%-nak nem.
Olyan is van, hogy valaki évekig alkalmazza sikerrel, aztán egyszer csak hopp, mégiscsak becsúszik a terhesség.
Azt sem lehet tudni, hogy védekezés hiányában egyébként összejönne-e a terhesség, mert simán lehetséges, hogy azért válik be a módszer, mert valamelyik fél (vagy együtt a pár) meddő.
Én alkalmaztam már megszakításos közösülést, olyan kapcsolatban, ahol nem volt gond, ha becsúszik a terhesség. (Be is csúszott, de végül nem maradt meg a baba.)
Egyébként számomra végtelenül kiábrándító, hogy nem tudjuk befejezni az aktust rendesen. Szeretem érezni, ha a párom bennem megy el, és nem szeretem, ha ezt az élményt elveszítem. Egyébként ő is szeret belém lőni, szóval ritkán van megszakítás (más módon védekezünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!