Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk együtt megszakítással? 18/l
Megszakítás csak akkor ajánlott, ha teljesen biztos, hogy a barátod vissza tudja tartani. Ha nem akkor inkább a gumit viseljétek el.
Sajnos sok gyógyszerre nem irják rá, hogy miatta a fogamzásgátló elveszti a hatását.
Ha nem írják rá, attól még befolyásolhatja.
ÉS gyakorlott a párod az ilyesmiben? Mert azért azt is meg kell tanulni. Én inkább húznék egy óvszert, egyszer-kétszer ki lehet bírni.
Lehet, hogy az antibiotikum papírjára nincs ráírva hogyan befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását, viszont minden fogamzásgátló gyógyszer betegtájékoztatójába bele van írva, hogy az antibiotikum-kúra gyengíti a hatását és kiegészítő védekezés szükséges.
Én a helyedben azért a kúra után egy hétig még biztosan használnék kiegészítő védekezést biztos ami biztos. Szóval inkább ne legyetek együtt megszakításossal.
Kedves utolso!Mi kozod hozza?Inkabb dicseretremelto ,hogy felelossegteljesen gondolkozik es vedekezik. En 16voltam mikor elkezdtem... Jobb mint egy nem kivant terhesseg...
Kedves kerdezo!En inkabb gumit hasznalnek keddig biztos ami biztos. Bar pici valoszinusege a terhessegnek azert jobb felni. Nem volt nekem se rairva anno a gyogyszerre ,sot a dokim se szolt. Pedig egyutt kaptam az antibiotikum es fogamzasgatlos receptet...megis koztiverezni kezdtem..tehat nem hatott a foggatlo.. Jobb a biztonsag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!