Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló és megszakítás?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló és megszakítás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nem kioktatást várok, hanem normális válaszokat. A párommal fogamzásgátlóval védekezünk és mindig kihúzza mielőtt elmegy. Azért aggódom egy picit, mert alacsony hormontartalmú a gyógyszerem(yasminelle). Most kezdtem el a 3.hónapot a tablettával. Ez így elég biztonságos? Valaki hasonlóan aggódós mint én?:D

2016. máj. 1. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a fogamzásgátló tabletta arra és úgy lett megalkotva, és azért szedik a nők, hogy megvédje őket a teherbe eséstől SZEX esetén. Tehát ez azt jelenti, hogy bele is élvezhet a férfi a nőbe, az NEM lesz terhes. Erre van kitalálva, ezért szedik, te is ezért szeded.

Gondolod, hogy gyártanak olyan fogamzásgátló tablettát, ami egyébként nem is működik? Vagy gondolod, hogy az csak KICSIT jó, tehát csak 1-2 cseppecske ellen véd, de egy "teljes adag" ellen már nem??

És ha a párod beléd se élvez, akkor szerinted mégis mitől esnél teherbe? Pláne, hogy gyógyszert is szedsz.

2016. máj. 1. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
A tényekkel tisztában vagyok, csak aggódom mindig egy kicsit. De köszi a választ!
2016. máj. 1. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg miért kérded??

Random gyakorikerdesek válaszolók jobban megnyugtatnak, mint az orvosi tények??

2016. máj. 1. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, én és a párom is biztonságosabbnak tartjuk, ha nem élvez belém. Én mondjuk azért tartom ezt jobbnak, mert más gyógyszereket is szedek és félek, hogy valamit mégis bekavar a fogamzásgátlóval. Amúgy meg semmi sem véd 100%osan. A sexhez fontos az ellazulás és hogy lazuljon valaki el ha a terhességtöl tart. Szerintem ha a párodnak ez nem okpoz gondot, meg neked sem, akkor csináljátok ezt így.
2016. máj. 2. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Manapság szerintem aki fogamzásgátlót szed, az mind alacsony hormontartalmút kap.

Mi a párommal ugyanígy csináljuk 4 hónapja, és semmi baj nincs. Ja és közben 2 hétig antibiotikumot is szedtem.

2016. máj. 2. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:

A hormonális fogamzásgátlás mellett 1000 nőből egy esik teherbe, megszakításos védekezés mellett 100 nőből 40 (egy év alatt).

Tehát hormonális védekezés mellett megszakítást alkalmazni olyan, mint szkafanderre neccharisnyát húzni.

2016. máj. 2. 23:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, igazad lehet:D

Bár engem még mindig megnyugtat ha így csináljuk:)

2016. máj. 3. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:
# 7: Hát az ember nem egy racionális lény... nem véletlenül gyógyít sokszor a placebo is.
2016. máj. 3. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!