Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló és megszakítás? (bővebben lent)
Ugye tudod, hogy a fogamzásgátló tabletta arra és úgy lett megalkotva, és azért szedik a nők, hogy megvédje őket a teherbe eséstől SZEX esetén. Tehát ez azt jelenti, hogy bele is élvezhet a férfi a nőbe, az NEM lesz terhes. Erre van kitalálva, ezért szedik, te is ezért szeded.
Gondolod, hogy gyártanak olyan fogamzásgátló tablettát, ami egyébként nem is működik? Vagy gondolod, hogy az csak KICSIT jó, tehát csak 1-2 cseppecske ellen véd, de egy "teljes adag" ellen már nem??
És ha a párod beléd se élvez, akkor szerinted mégis mitől esnél teherbe? Pláne, hogy gyógyszert is szedsz.
Hát akkor meg miért kérded??
Random gyakorikerdesek válaszolók jobban megnyugtatnak, mint az orvosi tények??
Manapság szerintem aki fogamzásgátlót szed, az mind alacsony hormontartalmút kap.
Mi a párommal ugyanígy csináljuk 4 hónapja, és semmi baj nincs. Ja és közben 2 hétig antibiotikumot is szedtem.
A hormonális fogamzásgátlás mellett 1000 nőből egy esik teherbe, megszakításos védekezés mellett 100 nőből 40 (egy év alatt).
Tehát hormonális védekezés mellett megszakítást alkalmazni olyan, mint szkafanderre neccharisnyát húzni.
Utolsó, igazad lehet:D
Bár engem még mindig megnyugtat ha így csináljuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!